Povezane vesti
"Popila sam sok i osetila da gubim tlo pod nogama": Dramatična ispovest Čačanke kojoj su sipali u piće drogu za silovanje
Blic 22.11.2022
Da život za tili čas može da se pretvori u pravu noćnu moru potvrđuje i priča jedne Čačanke kojoj će noćni izlazak sa prijateljima i kolegama zauvek ostati u najgorem sećanju. Bila je žrtva droge za silovanje, a samo zahvaljući pribranosti svoje… »
Popila sam piće i odjednom osetila da gubim tlo pod nogama, nepoznati muškarci su me okružili: Jeziva ispovest Čačanke kojoj…
RINA 22.11.2022
Pretraga Registracija Popila sam piće i odjednom osetila da gubim tlo pod nogama, nepoznati muškarci su me okružili: Jeziva ispovest Čačanke kojoj su drogu za silovanje sipali u piće, svako sećanje na kobnu noć budi teške uspomene Čačak - Da život za… »
Vesti dana »
Studenti ispred policije: Autonomija univerziteta nije poklon, za nju su se izborili oni pre nas, a na nama je da je odbranimo
N1 Info pre 2 satajoš 16 povezanih
Besana noć u Lučanima: Proglašena vanredna odbrana od poplave, teška mehanizacija upućena na kritične tačke, putevi pod vodom
Blic pre 9 minutajoš 30 povezanih
"Sav pakao će se sručiti na vas, imate 48 sati" Tramp dao ultimatum Iranu, i SAD i Teheran traže američkog pilota, udar na nuklearku Bušer
Blic pre 34 minutajoš 58 povezanih
Zborovi i opozicija traže ostavku ministra Bratine zbog izjave da "policija ima pravo da bije i da ubije studente"
Moj Novi Sad pre 14 minutajoš 16 povezanih