Povezane vesti
"Popila sam sok i osetila da gubim tlo pod nogama": Dramatična ispovest Čačanke kojoj su sipali u piće drogu za silovanje
Blic 22.11.2022
Da život za tili čas može da se pretvori u pravu noćnu moru potvrđuje i priča jedne Čačanke kojoj će noćni izlazak sa prijateljima i kolegama zauvek ostati u najgorem sećanju. Bila je žrtva droge za silovanje, a samo zahvaljući pribranosti svoje… »
Popila sam piće i odjednom osetila da gubim tlo pod nogama, nepoznati muškarci su me okružili: Jeziva ispovest Čačanke kojoj…
RINA 22.11.2022
Pretraga Registracija Popila sam piće i odjednom osetila da gubim tlo pod nogama, nepoznati muškarci su me okružili: Jeziva ispovest Čačanke kojoj su drogu za silovanje sipali u piće, svako sećanje na kobnu noć budi teške uspomene Čačak - Da život za… »
Vesti dana »

Ovo je žena koja je poginula u Bogatiću: Šetala sa sinom (3) kada ih je pokosio auto: Dečak sa teškim povredama prevezen u Beograd
Blic pre 46 minutajoš 4 povezane

"Ljudi su vrištali, prizor je bio jeziv" Teška nesreća kod Šumadija sajma (Foto)
Alo pre 21 minutajoš 3 povezane

Veliki požar na Tekerišu, izgoreo restoran: Vatrena stihija progutala objekat, uprkos borbi velikog broja vatrogasaca (foto)
Kurir pre 6 minutajoš 2 povezane

Poznati lanac pekara nakon 74 godine odlazi pod stečaj Zapali u finansijsku krizu, a ovo je razlog
Kurir pre 6 minutajoš 1 povezana