Povezane vesti
"Popila sam sok i osetila da gubim tlo pod nogama": Dramatična ispovest Čačanke kojoj su sipali u piće drogu za silovanje
Blic 22.11.2022
Da život za tili čas može da se pretvori u pravu noćnu moru potvrđuje i priča jedne Čačanke kojoj će noćni izlazak sa prijateljima i kolegama zauvek ostati u najgorem sećanju. Bila je žrtva droge za silovanje, a samo zahvaljući pribranosti… »
Popila sam piće i odjednom osetila da gubim tlo pod nogama, nepoznati muškarci su me okružili: Jeziva ispovest Čačanke…
RINA 22.11.2022
Pretraga Registracija Popila sam piće i odjednom osetila da gubim tlo pod nogama, nepoznati muškarci su me okružili: Jeziva ispovest Čačanke kojoj su drogu za silovanje sipali u piće, svako sećanje na kobnu noć budi teške uspomene Čačak - Da… »
Vesti dana »

Danas pada odluka koja će odrediti budućnost Evrope! Skoro 30 miliona ljudi bira predsednika u ključnoj zemlji: Trampov pulen preti da dovede do totalnog haosa
Blic pre 46 minutajoš 17 povezanih

Dve nesreće u Rusiji: Obrušio se nadvožnjak na voz u pokretu u Brajnskoj oblasti, srušio se i železniki most u Kurskoj
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih

BLOG „Vostani Serbije“: Studenti izlaze na ulice od Subotice do Vranja
Vreme pre 51 minutajoš 11 povezanih

Srbija na udaru prvog toplotnog talasa! Rhmz izdao upozorenje, ova grupa ljudi posebno da se pripazi: Evo kada tačno kreće pakao
Blic pre 6 minutajoš 18 povezanih

Dezire ispunio želju: Pari Sen-Žermen je fudbalski vladar Evrope
BBC News pre 26 minutajoš 35 povezanih