Povezane vesti
Šok ispovest bivšeg stjuarda jata: Video sam neobične letelice, do sad sam ćutao, ali vreme je da ispričam sve!
Kurir 22.11.2022
Nekadašnji stjuard, inženjer leta JAT-a i pilot Radoje Rakočević na krajnje neobičan način ušao u istoriju vazduhoplovstva. Prvi porođaj u avionu odigrao se u našoj letelici iznad Australije, a novorođenom mališanu prvo nadenuli ime Jatko, po… »
Stjuard jata iznenadio izjavom za "politiku": Video sam nlo, zarekli smo se na ćutanje, ali vreme je da ispričam sve!
Mondo 22.11.2022
Leteći avionom "utva" s kolegom Veliborom Vukašinovićem, Radoje se jednom prilikom, kako on kaže, susreo i s vanzemaljcima. Leteći avionom "utva" s kolegom Veliborom Vukašinovićem, Radoje se jednom prilikom, kako on kaže, susreo i s vanzemaljcima… »
Vesti dana »
Predsednik Vučić u Rasinskom okrugu: Do kraja godine radovi na vodovodu za Brus, za puteve šest miliona evra; možda otvorimo pogon namenske industrije
RTS pre 17 minutajoš 29 povezanih
PU Kraljevo: Uhapšen vozač koji je udario porodicu u Kraljevu, petogodišnja devojčica preminula od povreda
Insajder pre 31 minutajoš 30 povezanih
Borba sa požarima u Srbiji: Situacija na Stolovima i u Deliblatskoj peščari
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 67 povezanih
Požar u magacinu kurirske službe u Novom Sadu lokalizovan, dvoje povređeno
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 55 povezanih
Uznemirujući snimak nesreće u Kraljevu: Seat naleće velikom brzinom, gubi kontrolu i kosi decu i ljude na putu
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih