Повезане вести

"Имала сам за стан близу центра, сад немам ни за периферију" Марија пре короне планирала да купи некретнину, сад се каје

"Имала сам за стан близу центра, сад немам ни за периферију" Марија пре короне планирала да купи некретнину, сад се каје

Мондо 23.11.2022
Марија из Београда је хтела да купи стан пре короне, сачекала је ипак још мало, али сад се горко каје! Марија из Београда је хтела да купи стан пре короне, сачекала је ипак још мало, али сад се горко каје! Марија из Београда ради… »
Купити стан или чекати да цена падне: Марија је пре две године била у дилеми, а данас гледа у просеку 700 евра скупље…

Купити стан или чекати да цена падне: Марија је пре две године била у дилеми, а данас гледа у просеку 700 евра скупље…

Блиц 23.11.2022
"Пре короне сам имала уштеђевину за куповину мањег стана у близини центра, али сам одлучила да сачекам још мало и обезбедим новац за већу некретнину у центру Београда. Данас се горко кајем због тога јер сада ни са већом… »
Пре короне имала сам за станчић близу центра али рекох да сачекам мало! Марија се сад горко каје: Више немам ни за периферију…

Пре короне имала сам за станчић близу центра али рекох да сачекам мало! Марија се сад горко каје: Више немам ни за периферију…

Курир 23.11.2022
Чекати или не: Ево и савета за све који имају спреман кеш за стан. БЕОГРАД - "Пре короне сам имала уштеђевину за мањи стан близу центра, али сам одлучила да сачекам још мало са куповином и прикупим за већу некретнину и у самом… »

Вести дана »