Повезане вести

Драган Ђилас: Извињавам се Београђанима што сам Александра Шапића поставио за свог помоћника

Драган Ђилас: Извињавам се Београђанима што сам Александра Шапића поставио за свог помоћника

Правда 23.11.2022
Председник странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град, прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на Твитеру поделио снимак изјаве… »
Ђилас се извинио Београђанима што му је Шапић био помоћник (ВИДЕО)

Ђилас се извинио Београђанима што му је Шапић био помоћник (ВИДЕО)

Данас 23.11.2022
Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде и бивши градоначелник Београда, на Твитеру је упутио извињење Београђанима што је својевремено актуелног градоначелника Александра Шапића поставио за свог помоћника. Ђилас је у… »
Ђилас се извинио Београђанима што му је Шапић био помоћник

Н1 Инфо 23.11.2022
Председник странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град, прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на Твитеру поделио снимак изјаве… »
Ђилас: Извињавам се Београђанима што сам прихватио да Шапића поставим за свог помоћника

Ђилас: Извињавам се Београђанима што сам прихватио да Шапића поставим за свог помоћника

Нова 23.11.2022

Недељник 23.11.2022
Принтсцреен/ИоуТубе/Невсмакс Адриа Председник странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град, прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на… »
Ђилас поручио Београђанима: Извините што ми је Шапић био помоћник

Ђилас поручио Београђанима: Извините што ми је Шапић био помоћник

Радио 021 23.11.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на Твитеру поделио снимак изјаве… »

Вести дана »