Повезане вести
Драган Ђилас: Извињавам се Београђанима што сам Александра Шапића поставио за свог помоћника
Правда 23.11.2022
Председник странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град, прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на Твитеру поделио снимак изјаве… »
Ђилас се извинио Београђанима што му је Шапић био помоћник (ВИДЕО)
Данас 23.11.2022
Драган Ђилас, лидер Странке слободе и правде и бивши градоначелник Београда, на Твитеру је упутио извињење Београђанима што је својевремено актуелног градоначелника Александра Шапића поставио за свог помоћника. Ђилас је у… »
Ђилас се извинио Београђанима што му је Шапић био помоћник
Н1 Инфо 23.11.2022
Председник странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град, прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на Твитеру поделио снимак изјаве… »
Ђилас: Извињавам се Београђанима што сам прихватио да Шапића поставим за свог помоћника
Нова 23.11.2022
Ђилас се извинио Београђанима што му је Шапић био помоћник
Недељник 23.11.2022
Принтсцреен/ИоуТубе/Невсмакс Адриа Председник странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град, прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на… »
Ђилас поручио Београђанима: Извините што ми је Шапић био помоћник
Радио 021 23.11.2022
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас извинио се грађанима Београда што је у време када је водио главни град прихватио да Александар Шапић буде помоћник градоначелника. Ђилас је на Твитеру поделио снимак изјаве… »
Вести дана »

Сунчано и веома топло време у Србији, са ударима кошаве
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 17 повезаних

"Догодиће СЕ ЛОШЕ СТВАРИ" Трамп запретио азијској држави да хитно врати војну базу Американцима! (видео)
Курир пре 26 минутајош 11 повезаних

Прве фотографије несреће код Сајма: Судар аутомобила у 4 ујутру, петоро младих тешко повређено
Мондо пре 2 сатајош 20 повезаних