Povezane vesti
"Nije te Popović proslavio, nego: Ja!" Voditeljka skočila na Bosanca usred emisije, svi ostali u šoku - Cela Srbija ga je…
Blic 23.11.2022
Kompozitor Dragan Stojković Bosanac, koji važi za najstrožeg člana žirija u "Zvezdama Granda", svojevremeno je imao burnu raspravu sa voditeljkom emisije „Zvezde Granda - Specijal", Vesnom Milanović. - Sećam se emisije „Narod pita", Dragan Stojković… »
Haosu u studiju! Voditeljka skočila ko oparena na Bosanca, a onda usledio šok: Nije te proslavio Popović, nego ja!
Kurir 23.11.2022
Dragan Stojković Bosanac i voditeljka Vesna Milanović žestoko su se posvađali pred kamerama i to zbog pevačice i majke Marije Šerifović Verice. Naime, Dragan Stojković Bosanac je u takmičenju "Zvezde Granda" dobio "titulu" najstrožeg člana žirija, ali i… »
Vesti dana »
Epilog izbora na Kosovu: "Pobeda najvećeg gubitnika" - većina toliko upitna, da se već prognozira novo glasanje
N1 Info pre 2 satajoš 71 povezana
Izrael pozvao na hitnu evakuaciju drevnog grada! Tramp poručio: "Rekao sam Bibiju da pazi šta radi jer bi brzo mogao da ostane sam protiv Irana"
Kurir pre 29 minutajoš 42 povezane
U sredu sparno, „kuvaćemo“ se na preko 30 stepeni, a onda šok! Oglasio se RHMZ: Od četvrtka zahlađenje. Temperatura će do kraja nedelje ozbiljno da se „strmoglavi“
Dnevnik pre 1 satjoš 40 povezanih
Ukinuta vanredna situacija na teritorijama Čačka i Gornjeg Milanovca
Sputnik pre 6 satijoš 28 povezanih
Izrael i Iran za sada obustavljaju međusobne napade, Tramp tvrdi da on 'vuče sve poteze'
BBC News pre 3 satajoš 47 povezanih