Повезане вести

Иван за чију сахрану је скупљан новац испраћен на вечни починак Бака младића неутешна: Прво сам сина изгубила, а сада и унука…

Иван за чију сахрану је скупљан новац испраћен на вечни починак Бака младића неутешна: Прво сам сина изгубила, а сада и унука…

Курир 23.11.2022
Иван С. (32), који је изненада преминуо пре недељу дана услед можданог удара, сахрањен је данас у 13 сати на Новом гробљу, захваљујући комшијама и пријатељима, али и житељима више београдских насеља са леве обале Дунава… »
„Иван ми је обећао да ће ићи код лекара, али није стигао“: Неутешна бака преминулог младића за ког су комшије скупљале новац…

„Иван ми је обећао да ће ићи код лекара, али није стигао“: Неутешна бака преминулог младића за ког су комшије скупљале новац…

Нова 23.11.2022
Иван С. (32), који је изненада преминуо пре недељу дана услед можданог удара, сахрањен је данас у 13 часова на Новом гробљу захваљујући својим комшијама и пријатељима, као и житељима више београдских насеља са леве обале… »
Млади све више умиру од шлога, ивана (32) је изненада ударила кап: Ово су први симптоми који указују на мождани удар!

Млади све више умиру од шлога, ивана (32) је изненада ударила кап: Ово су први симптоми који указују на мождани удар!

Курир 23.11.2022
Србију је потресла прича о младом Београђанину Ивану С који је, нажалост, изненада преминуо у 32. години од последица можданог удара. Његова породица није имала чак ни за сахрану, али су се житељи Борче, где је овај млади човек… »
Иван (32) изненада умро, а његово тело данима било у капели јер породица није имала новца: Сахрањен захваљујући…

Иван (32) изненада умро, а његово тело данима било у капели јер породица није имала новца: Сахрањен захваљујући…

Нова 23.11.2022
Житељи насеља са леве обале Дунава показали су поново да имају огромно срце и да су ту једни за друге када је помоћ најпотребнија. Овај пут ујединила их је смрт Ивана С. (32) који је изненада преминуо услед можданог удара, а… »

Вести дана »