Povezane vesti
Najluđe venčanje u Srbiji: Svekrva pala u nesvest, a reakcija sveštenika za nevericu maler do malera (foto)
Kurir 23.11.2022
Devojka iz Srbije opisala je svoje nesvakidašnje crkveno venčanje i digla buru na društvenim mrežama. - Hajlajt moje svadbe je zapravo bilo crkveno venčanje gde se desilo sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi. Prvo mi je na ulazu kuma stala na veo… »
Svekrva kolabirala, kuma stala na veo, kruna puče nasred crkve: Najluđe venčanje u Srbiji, reakcija popa zapalila mreže!
Mondo 23.11.2022
"Sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi", rečenica je kojom jedna Srpkinja opisuje seriju komplikacija na sopstvenom crkvenom venčanju. "Sve što ne treba da se desi na jednoj svadbi", rečenica je kojom jedna Srpkinja opisuje seriju komplikacija na… »
Vesti dana »
(Foto) Organizovan Beogradski bazar u Studentskom parku povodom godišnjice osnivanja zborova
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Tramp uputio novi poziv saveznicima da se vojno uključe u otvaranje Ormuskog moreuza
Nova pre 19 minutajoš 31 povezana
Simić (Srpska lista): Očekujemo da svako ko živi na Kosovu može da dobije kosovska dokumenta
Danas pre 7 satijoš 32 povezane
Do Stankovića došle reči Veljka Paunovića: "Probaću da uradim sve što je do mene"
Mondo pre 9 minutajoš 69 povezanih
Može li da zaživi dogovor na Bliskom istoku? Francuska predlaže plan za kraj rata, Liban da prizna Izrael
Euronews pre 24 minutajoš 77 povezanih