Povezane vesti
Dugo mu je bilo loše, a kad se javila supruga znao sam da nešto nije u redu: Ljuba Simović o odlasku druga
Nova 23.11.2022
Ležao je neko vreme Mića Danojlić u bolnici u Poatjeu, ali čuli smo se redovno. Dugo mu je bilo jako loše. Pre dve - tri večeri zvao sam ga i javila se supruga Sanja. Znao sam da nešto nije u redu, kaže za Nova.rs Ljubomir Simović. – I evo, stigla je… »
Ovo je neprihvatljivo težak udarac za Akademiju: Predsednik SANU Vladimir Kostić o Danojliću
Nova 23.11.2022
Srpska akademija nauka i umetnosti je u bukvalnom smislu osiromašena, kaže za Nova.rs predsednik SANU Vladimir Kostić nakon odlaska književnika Milovana Danojlića. – Nažalost, još jedan, već treći akademik za samo mesec dana otišao je iz Akademije. Ovo… »
Pisao je mnogo i činilo se lako: Gojko Božović o neprolaznom delu Milovana Danojlića
Nova 23.11.2022
Smrt pesnika koji je dugo bio na sceni i koji je iza sebe ostavio značajne knjige trenutak je u kome na umu moramo da imamo ono što je napisao i šta nam govore njegove pesme i lirske hronike u širokom rasponu od "uspavanih tramvaja", preko psalma lirskog… »
Vesti dana »

Vučić i Mali kod Orbana: Glavna tema energetika, a evo šta je Vučić rekao u vezi rusko-američkog samita u Budimpešti!
Pravda pre 12 minutajoš 39 povezanih

Savet EU: Od 1. januara 2026. zabraniti uvoz ruskog gasa, uključujući tranzit
Beta pre 27 minutajoš 82 povezane

On je zadužio srpski narod, za gađenje su mi oni koji se raduju smrti generala Lider SNS Vučević o Nebojši Pavkoviću: On je stradalnik, vesti sam čuo od njegove ćerke Marije
Dnevnik pre 42 minutajoš 33 povezane

Ko je bio Nebojša Pavković, general osuđen za ratne zločine na Kosovu
BBC News pre 6 satijoš 62 povezane