Povezane vesti
Dugo mu je bilo loše, a kad se javila supruga znao sam da nešto nije u redu: Ljuba Simović o odlasku druga
Nova 23.11.2022
Ležao je neko vreme Mića Danojlić u bolnici u Poatjeu, ali čuli smo se redovno. Dugo mu je bilo jako loše. Pre dve - tri večeri zvao sam ga i javila se supruga Sanja. Znao sam da nešto nije u redu, kaže za Nova.rs Ljubomir Simović. – I evo, stigla je… »
Ovo je neprihvatljivo težak udarac za Akademiju: Predsednik SANU Vladimir Kostić o Danojliću
Nova 23.11.2022
Srpska akademija nauka i umetnosti je u bukvalnom smislu osiromašena, kaže za Nova.rs predsednik SANU Vladimir Kostić nakon odlaska književnika Milovana Danojlića. – Nažalost, još jedan, već treći akademik za samo mesec dana otišao je iz Akademije. Ovo… »
Pisao je mnogo i činilo se lako: Gojko Božović o neprolaznom delu Milovana Danojlića
Nova 23.11.2022
Smrt pesnika koji je dugo bio na sceni i koji je iza sebe ostavio značajne knjige trenutak je u kome na umu moramo da imamo ono što je napisao i šta nam govore njegove pesme i lirske hronike u širokom rasponu od "uspavanih tramvaja", preko psalma lirskog… »
Vesti dana »
Ovo pitanje zanima ceo svet: Selektor Nemačke odgovrio da li će podneti ostavku posle debakla na Mundijalu
Kurir pre 43 minutajoš 25 povezanih
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 2 satajoš 11 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 4 satijoš 1 povezana