Повезане вести
(Видео) "цео живот сам стрепео да ће ми јавити да ми се ћерка предозирала": Милић Вукашиновић о најболнијем тренутку у животу…
Блиц 23.11.2022
У емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" познати рокер Милић Вукашиновић испричао је како је сазнао да му се ћерка предозирала и признао да је управо то била његова стрепња током читавог живота. - Када имаш правог… »
(Видео) "увалио сам се у кокаин": Милић Вукашиновић искрено о супрузи која га је извукла из пакла: "Рекао сам јој да не…
Блиц 23.11.2022
Рокер Милић Вукашиновић гост је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује у среду у 22 х само на Блиц телевизији, на МТС каналу 115 када је говорио о најтежим тренуцима у животу, али о томе како је успео… »
"Нисам могао да претпоставим да ће прво да се убоде иглом у вену": Милић Вукашиновић о покојној ћерки којој је стално слао…
Блиц 23.11.2022
Познати рокер Милић Вукашиновић радовао се рођењу ћерке иако је својој првој супруги рекао да не жели да имају децу. Када је она већ порасла сазнао је и да је почела да се дрогира и покушао да јој помогне, али безуспешно… »
Вести дана »
Спајић Вучићу: Чекаћемо вас у ЕУ већ од 2028, навијамо да истински пожурите и убрзате остале кандидате из региона
Н1 Инфо пре 1 сатјош 10 повезаних
Четири саобраћајне незгоде у Београду: Повређено седам особа, неколико тешко
Еуроневс пре 1 сатјош 11 повезаних
"Више од тога, молим сад..." Зеленски спреман за изборе, али под овим условима
Вечерње новости пре 30 минутајош 10 повезаних
Ујутру магловито и облачно, током дана сунчано, температура до 16 степени
РТВ пре 2 сатајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана