Повезане вести

Селектор Канаде: Показали да припадамо овде

Селектор Канаде: Показали да припадамо овде

Спорт клуб 24.11.2022
Фудбалска репрезентација Канаде није разочарала на првом мечу групне фазе на Светском првенству у Катару, иако је минималним резултатом поражена од фаворизоване Белгије. Селектор Канаде Џон Хердман био је поносан на партију коју… »
Де Брујне се збунио, овај трофеј није заслужио!

Де Брујне се збунио, овај трофеј није заслужио!

Спортске.нет 24.11.2022
Фудбалери Белгије синоћ су са резултатом 1:0 савладали Канаду у првом колу групе Ф Мундијала у Катару. "Црвени ђаволи" су резултатски оправдали улогу великог фаворита, али је на терену ситуација била знатно другачија. Канађани су… »
Де Брујне искрен о признању за најбољег играча меча: Не знам зашто сам добио ову награду, можда због свог имена! (фото)

Де Брујне искрен о признању за најбољег играча меча: Не знам зашто сам добио ову награду, можда због свог имена! (фото)

Хот спорт 24.11.2022
Белгија је славила против Канаде поготком Бачуаија у финишу првог полувремена, а признање за најбољег играча утакмице добио је играч Манчестер Ситија, Кевин Де Брујне. Поред стрелца јединог поготка, голман екипе, Тибо Куртоа је… »
Борјан: Изненађења неће бити, Србија ће победити Бразил

Борјан: Изненађења неће бити, Србија ће победити Бразил

Нова 24.11.2022
Поразом је Милан Борјан, голман Црвене звезде и репрезентације Канаде, почео такмичење на Светском првенству. Директно извештавање из Катара доноси вам м&м’с. Од његовог тима боља је била Белгија (0:1), али слика коју смо… »
Милан Борјан верује у Србију: Вечерас ће бити на стадиону уз Орлове! (фото)

Милан Борјан верује у Србију: Вечерас ће бити на стадиону уз Орлове! (фото)

Хот спорт 24.11.2022
Репрезентација Канаде је поражена синоћ од Белгије резултатом 1:0 у оквиру првог кола групне фазе, а Милан Борјан није могао ништа код ударца Бачуајиа. Била је Канада бољи ривал током читавих 90 минута, али срећа није била на… »
Какве речи капитена звезде Борјан загрмео из Катара: Не, није изненађење, Србија ће победити Бразил

Какве речи капитена звезде Борјан загрмео из Катара: Не, није изненађење, Србија ће победити Бразил

Ало 24.11.2022
Канада је изгубила од Белгије (1:0) а голман Милан Борјан био је искрен после меч. - Одиграли смо веома добру утакмицу тактички, нисмо искористили наше шансе и примили смо гол на нашу греску гол, нисмо били довољно… »

Вести дана »