Повезане вести
Упозорење Владимира Костића, председника САНУ: Не одмахујте главом, само чекајте да нешто нађу, за вашег оца, деду…
Нова 24.11.2022
Јавност је код нас постала минско поље у коме се не прогони само нечије мишљење, ловина постаје сам човек на кога је довољно да се посумња да је нешто рекао, изјавио је председник Српске академије наука и уметности (САНУ)… »
Костић: Јавност је постала минско поље где се прогони и мишљење и сам човек
Н1 Инфо 24.11.2022
Јавност је код нас постала минско поље у коме се не прогони само нечије мишљење, ловина постаје сам човек на кога је довољно да се посумња да је нешто рекао, изјавио је председник Српске академије наука и уметности (САНУ)… »
Костић (САНУ): Јавност је код нас постала минско поље у коме се не прогони само нечије мишљење
Данас 24.11.2022
Костић (САНУ): Јавност Србије постала минско поље
Инсајдер 24.11.2022
Вести дана »
Ђурић: Значајно назадовање у дијалогу због неконструктивног приступа Приштине
Еуроневс пре 5 минутајош 23 повезане
На једном месту сви производи и акције Лазаревић: Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима од данас у функцији
Дневник пре 20 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за Србију: магловита јутра и претежно сунчани дани са температурама до 16 степени
Наслови.аи пре 21 минутајош 19 повезаних