Povezane vesti
Upozorenje Vladimira Kostića, predsednika SANU: Ne odmahujte glavom, samo čekajte da nešto nađu, za vašeg oca, dedu…
Nova 24.11.2022
Javnost je kod nas postala minsko polje u kome se ne progoni samo nečije mišljenje, lovina postaje sam čovek na koga je dovoljno da se posumnja da je nešto rekao, izjavio je predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić za današnje… »
Kostić: Javnost je postala minsko polje gde se progoni i mišljenje i sam čovek
N1 Info 24.11.2022
Javnost je kod nas postala minsko polje u kome se ne progoni samo nečije mišljenje, lovina postaje sam čovek na koga je dovoljno da se posumnja da je nešto rekao, izjavio je predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić za današnje… »
Kostić (SANU): Javnost je kod nas postala minsko polje u kome se ne progoni samo nečije mišljenje
Danas 24.11.2022
Kostić (SANU): Javnost Srbije postala minsko polje
Insajder 24.11.2022
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 19 minutajoš 32 povezane

Tramp će Putinu dati ove ključne teritorije?! Blumberg: Ovako bi mogao da izgleda sporazum SAD i Rusije, najbolniji udarac za Zelenskog
Večernje novosti pre 9 minutajoš 33 povezane

Popović prešao administrativni prelaz: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane

Pet osoba privedeno zbog napada na novinare tokom uklanjanja spomenika Pavlu Đurišiću
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih