Povezane vesti
Mateus: Ako budemo igrali ovako protiv Španije, ispašćemo
Sport klub 24.11.2022
Legenda nemačkog i svetskog fudbala, Lotar Mateus, kritikovao je selekciju Nemačke posle šokantnog poraza od Japana (1:2), u prvom meču na Svetskom prvenstvu. Rekorder po broju odigranih utakmica na Svetskom prvenstvu, rekao je da će Nemci, ako značajno… »
U Nemačkoj strahuju: Bićemo eliminisani ako odigramo protiv Španije kao sa Japanom
Večernje novosti 24.11.2022
NEMAČKA je razočarala u prvoj utakmici na Svetskom prvenstvu. O igri protiv Japana govorio je legendarni Lotar Mateus. FOTO: Nebojša Paraušić Nekadašnji trener Partizana strahuje za prolaz "pancera", koji su neočekivano posle preokreta izgubili od… »
Mateus: Ako budemo igrali ovako protiv Španije, ispašćemo
N1 Info 24.11.2022
Legenda nemačkog i svetskog fudbala, Lotar Mateus, kritikovao je selekciju Nemačke posle šokantnog poraza od Japana (1:2), u prvom meču na Svetskom prvenstvu. Rekorder po broju odigranih utakmica na Svetskom prvenstvu, rekao je da će Nemci, ako značajno… »
Vesti dana »

Hrabre reči Angeline Topić posle bronze: „Najstresnija dva sata ikada, mislim da sam bila spremna za sledeću visinu“
Nova pre 2 satajoš 93 povezane

BLOG UŽIVO „Želim da u ovoj zgradi budu oni koji su mi ubili dete, želim tu da vidim Aleksandra Vučića“: Govor Dijane Hrke ispred zatvora na Klisi
Nova pre 1 satjoš 18 povezanih

Velika Britanija, Kanada i Australija zvanično priznale palestinsku državu
RTS pre 3 satajoš 46 povezanih

uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Netanjahu: Palestinska država zapadno od Jordana neće biti uspostavljena
Euronews pre 3 minutajoš 17 povezanih

Tramp obećava odbranu Poljske i baltičkih država nakon ruskih incidenata
Serbian News Media pre 1 satjoš 22 povezane