Povezane vesti
Idemooo, Srbija! Pogledajte kako predsednik Vučić ogrnut trobojkom navija za Orlove protiv Brazila (foto)
Kurir 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prati meč Svetskog prvenstva u Kataru između Srbije i Brazila. Predsednik Vučić je ogrnut srpskom trobojkom dok gleda utakmicu. Прикажи ову објаву у апликацији Instagram Објава… »
I Kosovska Mitrovica uz "orlove"
RTV 24.11.2022
KOSOVSKA MITROVICA - Fudbalska utakmica između Srbije i Brazila večeras se prati i u Kosovskoj Mitrovici, a u punoj Hali sportova u severnom delu Mitrovice prvu utakmicu Srbije na Svetkom prvenstvu prati više stotina navijača. Uz poruku "Uvek navijam… »
Vučić poručio fudbalerima Srbije: Izgubili ili pobedili, mi smo uvek uz vas
N1 Info 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i najavio, gleda utakmicu Srbija-Brazil na Svetskom prvenstvu u Kataru zajedno sa pripadnicima Vojske Srbije. „Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi smo uvek uz našu reprezentaciju. Napred… »
Vučić prati meč Srbija-Brazil: "Idemooo, Srbija!"
RTV 24.11.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da prati meč Svetskog prvenstva u Kataru između Srbije i Brazila. "Idemooo, Srbija!", poručio je Vučić na Instagram nalogu avucic. "Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi… »
Srbija i Republika Srpska večeras uz reprezentaciju
Politika 24.11.2022
Presednik Aleksandar Vučić izjavio je da će cela Srbija, kao i Republika Srpska, a veruje, kaže, i Severna Makedonija, večeras navijati za reprezentaciju Srbije u duelu sa Brazilom na Svetskom prvenstvu u Kataru, i dodao da će prve minute te… »
Vučić i Dodik poželeli sreću reprezentaciji: Predsednik Srbije objavio s kim će gledati utakmicu
Danas 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik tokom zajedničko obraćanja u Beogradu o krizi na Kosovu, poželeli su uspeh srpskoj fudbalskoj reprezentaciji na današnjoj utakmici sa Brazilom, a Vučić je pomenuo da… »
Da ne budem maler, bolje da se sklonim: Čuo sam se Piksijem, poželeo sreću! Predsednik otkrio i s kim večeras gleda…
Kurir 24.11.2022
BEOGRAD - Čuo sam se selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, poželeo svu sreću uoči večerašnje utakmice kada ćemo svim srcem navijati za Srbiju, kao što reče Mile (Dodik) i cela Srpska, a verujem i da će naša braća iz Severne Makedonije… »
Vesti dana »
U toku blokade Rektorata i nekoliko fakulteta u Beogradu i Novom Sadu (UŽIVO)
Novi magazin pre 5 satijoš 40 povezanih
Studenti blokirali Rektorat BU i neke fakultete u Beogradu i Novom Sadu, protest ispred Zmaj Jovine gimnazije
RTV pre 4 satijoš 26 povezanih