Povezane vesti

Idemooo, Srbija! Pogledajte kako predsednik Vučić ogrnut trobojkom navija za Orlove protiv Brazila (foto)

Idemooo, Srbija! Pogledajte kako predsednik Vučić ogrnut trobojkom navija za Orlove protiv Brazila (foto)

Kurir 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prati meč Svetskog prvenstva u Kataru između Srbije i Brazila. Predsednik Vučić je ogrnut srpskom trobojkom dok gleda utakmicu. Прикажи ову објаву у апликацији Instagram Објава… »
I Kosovska Mitrovica uz "orlove"

I Kosovska Mitrovica uz "orlove"

RTV 24.11.2022
KOSOVSKA MITROVICA - Fudbalska utakmica između Srbije i Brazila večeras se prati i u Kosovskoj Mitrovici, a u punoj Hali sportova u severnom delu Mitrovice prvu utakmicu Srbije na Svetkom prvenstvu prati više stotina navijača. Uz poruku "Uvek navijam… »
Vučić poručio fudbalerima Srbije: Izgubili ili pobedili, mi smo uvek uz vas

Vučić poručio fudbalerima Srbije: Izgubili ili pobedili, mi smo uvek uz vas

N1 Info 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i najavio, gleda utakmicu Srbija-Brazil na Svetskom prvenstvu u Kataru zajedno sa pripadnicima Vojske Srbije. „Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi smo uvek uz našu reprezentaciju. Napred… »
Vučić prati meč Srbija-Brazil: "Idemooo, Srbija!"

Vučić prati meč Srbija-Brazil: "Idemooo, Srbija!"

RTV 24.11.2022
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da prati meč Svetskog prvenstva u Kataru između Srbije i Brazila. "Idemooo, Srbija!", poručio je Vučić na Instagram nalogu avucic. "Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi… »
Srbija i Republika Srpska večeras uz reprezentaciju

Srbija i Republika Srpska večeras uz reprezentaciju

Politika 24.11.2022
Presednik Aleksandar Vučić izjavio je da će cela Srbija, kao i Republika Srpska, a veruje, kaže, i Severna Makedonija, večeras navijati za reprezentaciju Srbije u duelu sa Brazilom na Svetskom prvenstvu u Kataru, i dodao da će prve minute te… »
Vučić i Dodik poželeli sreću reprezentaciji: Predsednik Srbije objavio s kim će gledati utakmicu

Vučić i Dodik poželeli sreću reprezentaciji: Predsednik Srbije objavio s kim će gledati utakmicu

Danas 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik tokom zajedničko obraćanja u Beogradu o krizi na Kosovu, poželeli su uspeh srpskoj fudbalskoj reprezentaciji na današnjoj utakmici sa Brazilom, a Vučić je pomenuo da… »
Da ne budem maler, bolje da se sklonim: Čuo sam se Piksijem, poželeo sreću! Predsednik otkrio i s kim večeras gleda…

Da ne budem maler, bolje da se sklonim: Čuo sam se Piksijem, poželeo sreću! Predsednik otkrio i s kim večeras gleda…

Kurir 24.11.2022
BEOGRAD - Čuo sam se selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, poželeo svu sreću uoči večerašnje utakmice kada ćemo svim srcem navijati za Srbiju, kao što reče Mile (Dodik) i cela Srpska, a verujem i da će naša braća iz Severne Makedonije… »

Vesti dana »