Повезане вести
Мали Ненад, којем је извађена слезина после напада вршњака, још је у болници, а његова сестра је већ прешла у другу школу…
Нова 24.11.2022
Дечак који је тешко повређен након што су га напали вршњаци у Основоној школи "Соња Маринковић" још увек је у болници, а његова рођена сестра већ је пребачена у другу школу, то за Нова.рс потврђује отац овог дечака Дејан… »
"Децу сам исписао из школе, а насилницима ће само умањити оцену из владања": Отац брутално претученог дечака
Телеграф 24.11.2022
Син се опоравља. Једе само кувану храну и још је под анализама, прича отац. "Децу сам већ исписао из школе. Ћерка ће по распореду да крене у нову школу, а син је још у болници. Прате се параметри, а ми се надамо најбољем."… »
"Децу сам већ исписао": Две кривичне пријаве јуче су поднете, али отац дечака који је брутално претучен у Суботици не одустаје…
Блиц 24.11.2022
"Децу сам већ исписао из Основне школе "Соња Маринковић" и ћерка данас креће у другу школу. Син је и даље у болници, јуче је пребачен на Дечју хирургију. Може да једе кувану храну и полако иде на боље", каже Дејан Колар, отац… »
Вести дана »
Спајић Вучићу: Чекаћемо вас у ЕУ већ од 2028, навијамо да истински пожурите и убрзате остале кандидате из региона
Н1 Инфо пре 57 минутајош 10 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде у Београду
Данас пре 2 минутајош 11 повезаних
"Више од тога, молим сад..." Зеленски спреман за изборе, али под овим условима
Вечерње новости пре 27 минутајош 10 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 7 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана