Povezane vesti

Mali Nenad, kojem je izvađena slezina posle napada vršnjaka, još je u bolnici, a njegova sestra je već prešla u drugu…

Mali Nenad, kojem je izvađena slezina posle napada vršnjaka, još je u bolnici, a njegova sestra je već prešla u drugu…

Nova 24.11.2022
Dečak koji je teško povređen nakon što su ga napali vršnjaci u Osnovonoj školi "Sonja Marinković" još uvek je u bolnici, a njegova rođena sestra već je prebačena u drugu školu, to za Nova.rs potvrđuje otac ovog dečaka Dejan Kolar. „Nenad… »
"Decu sam ispisao iz škole, a nasilnicima će samo umanjiti ocenu iz vladanja": Otac brutalno pretučenog dečaka

"Decu sam ispisao iz škole, a nasilnicima će samo umanjiti ocenu iz vladanja": Otac brutalno pretučenog dečaka

Telegraf 24.11.2022
Sin se oporavlja. Jede samo kuvanu hranu i još je pod analizama, priča otac. "Decu sam već ispisao iz škole. Ćerka će po rasporedu da krene u novu školu, a sin je još u bolnici. Prate se parametri, a mi se nadamo najboljem." Ovako za Telegraf. rs… »
"Decu sam već ispisao": Dve krivične prijave juče su podnete, ali otac dečaka koji je brutalno pretučen u Subotici ne…

"Decu sam već ispisao": Dve krivične prijave juče su podnete, ali otac dečaka koji je brutalno pretučen u Subotici ne…

Blic 24.11.2022
"Decu sam već ispisao iz Osnovne škole "Sonja Marinković" i ćerka danas kreće u drugu školu. Sin je i dalje u bolnici, juče je prebačen na Dečju hirurgiju. Može da jede kuvanu hranu i polako ide na bolje", kaže Dejan Kolar, otac teško… »

Vesti dana »