Повезане вести

Мали Ненад, којем је извађена слезина после напада вршњака, још је у болници, а његова сестра је већ прешла у другу школу…

Мали Ненад, којем је извађена слезина после напада вршњака, још је у болници, а његова сестра је већ прешла у другу школу…

Нова 24.11.2022
Дечак који је тешко повређен након што су га напали вршњаци у Основоној школи "Соња Маринковић" још увек је у болници, а његова рођена сестра већ је пребачена у другу школу, то за Нова.рс потврђује отац овог дечака Дејан… »
"Децу сам исписао из школе, а насилницима ће само умањити оцену из владања": Отац брутално претученог дечака

"Децу сам исписао из школе, а насилницима ће само умањити оцену из владања": Отац брутално претученог дечака

Телеграф 24.11.2022
Син се опоравља. Једе само кувану храну и још је под анализама, прича отац. "Децу сам већ исписао из школе. Ћерка ће по распореду да крене у нову школу, а син је још у болници. Прате се параметри, а ми се надамо најбољем."… »
"Децу сам већ исписао": Две кривичне пријаве јуче су поднете, али отац дечака који је брутално претучен у Суботици не одустаје…

"Децу сам већ исписао": Две кривичне пријаве јуче су поднете, али отац дечака који је брутално претучен у Суботици не одустаје…

Блиц 24.11.2022
"Децу сам већ исписао из Основне школе "Соња Маринковић" и ћерка данас креће у другу школу. Син је и даље у болници, јуче је пребачен на Дечју хирургију. Може да једе кувану храну и полако иде на боље", каже Дејан Колар, отац… »

Вести дана »