Povezane vesti
Mali Nenad, kojem je izvađena slezina posle napada vršnjaka, još je u bolnici, a njegova sestra je već prešla u drugu školu…
Nova 24.11.2022
Dečak koji je teško povređen nakon što su ga napali vršnjaci u Osnovonoj školi "Sonja Marinković" još uvek je u bolnici, a njegova rođena sestra već je prebačena u drugu školu, to za Nova.rs potvrđuje otac ovog dečaka Dejan Kolar. „Nenad je dobro, to je… »
"Decu sam ispisao iz škole, a nasilnicima će samo umanjiti ocenu iz vladanja": Otac brutalno pretučenog dečaka
Telegraf 24.11.2022
Sin se oporavlja. Jede samo kuvanu hranu i još je pod analizama, priča otac. "Decu sam već ispisao iz škole. Ćerka će po rasporedu da krene u novu školu, a sin je još u bolnici. Prate se parametri, a mi se nadamo najboljem." Ovako za Telegraf. rs priča… »
"Decu sam već ispisao": Dve krivične prijave juče su podnete, ali otac dečaka koji je brutalno pretučen u Subotici ne odustaje…
Blic 24.11.2022
"Decu sam već ispisao iz Osnovne škole "Sonja Marinković" i ćerka danas kreće u drugu školu. Sin je i dalje u bolnici, juče je prebačen na Dečju hirurgiju. Može da jede kuvanu hranu i polako ide na bolje", kaže Dejan Kolar, otac teško povređenog dečaka u… »
Vesti dana »

Studenti organizuju komemorativni protest u Beogradu: “Devet meseci, pamtimo”
Serbian News Media pre 15 minutajoš 41 povezana

Trampove carine: Kanada na dodatnom udaru, Kini još dve nedelje za postizanje dogovora
BBC News pre 15 minutajoš 45 povezanih

Najmanje 28 mrtvih i više od 150 ranjenih u ruskim napadima na Kijev
BBC News pre 55 minutajoš 26 povezanih

Partizan dobio sledećeg rivala u Evropi: Za šest dana u Beograd dolaze Škoti
Dnevnik pre 55 minutajoš 34 povezane

Praznik i vikend doneli veliku navalu ka Grčkoj Ovako možete zaobići najgore saobraćajne gužve
Dnevnik pre 50 minutajoš 17 povezanih