Povezane vesti

Milorad Dodik: Bosna i Hercegovina je naše veliko moranje! Moraju da se vrate na poziciju Dejtona i Ustava

Kurir pre 14 dana
Smatram da je važno da predsednik Srbije zna da je Republika Srpska ugrožena oduzimanjem nadležnosti, da osećamo da je Bosna naše veliko moranje i ako se ne vrati na pozicije Dejtona i Ustava, ne vidimo razloga da dajemo doprinos antiustavnom putu… »

Vučić: Spremni smo da uložimo desetine milione u izgradnju Memorijalnog kompleksa Donja Gradina

Beta video pre 13 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da je na sastanku sa predsednikom RS Miloradom Dodikom i srpskom članicom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović rekao da je dogovoreno da ove nedelje bude formiran tim predstavnika Srbije i RS… »

Dodik: Entitet BiH Republika Srpska izgubio mnogo ustavno propisanih ovlašćenja

Beta video pre 13 dana
BEOGRAD - ``Nakon formiranja Vlade RS održaće se zajedničlke sednice sa Vladom Srbije u Banjaluci kako bi ponovo razgovarali o svim pitanjima koja su danas bila na dnevnom redu``, rekao je Dodik. On je rekao da je entitet BiH Republika Srpska izgubio… »

Vučić je ocenio da je Priština pre dva dana imala ``bolji dil nego što su dobili juče``

Beta video pre 13 dana
BEOGRAD - ``Zašto su to sebi uradili ne znam. Pogrešna procena, pogrešna taktika ali je to njihova stvar. Za nas je vada u ovom komunikeu nedvosmisleno stoji neophodnost ispunjavanja i implementacije prethodnih dogovora``, kazao je Vučić u Beogradu… »

Vučić: Na kratko ću gledati fudbal s vojnicima, pa se sklanjam da ne budem maler

N1 Info pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da očekuje da će za fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja večeras igra na Svetskom prvenstvu sa Brazilom, navijati i u Republici Srpskoj, i u Crnoj Gori, u Srbiji sa Kosovom, ali i u Severnoj Makedoniji… »

Dodik: Pritisci na RS i Srbiju da pristanu na nametnuta rešenja

Novi magazin pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas u Beogradu da je očigledno da "međunarodni faktor" u ovom periodu dodatno pritiska Republiku Srpsku i Srbiju da pristanu na politička rešenja koja oni nameću. Predsednik Srbije Aleksandar… »

"Ako pobede Brazil – bravo, ako izgube – bravo"

B92 pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je sreću selekciji Srbije pred meč sa Brazilom na otvaranju Svetskog prvenstva. Kako kaže. čuo se sa Draganom Stojkovićem i poželeo uspeh njemu i ekipi pred meč sa "Selesaom". "Večeras će u Republici… »

Predsednik Vučić se čuo sa Piksijem i poslao moćnu poruku "orlovima"

Alo pre 13 dana
Predsednik uz naše "orlove" "Orlovi" igraju protiv Brazila, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku našim momcima - Večeras i u RS i u CG u svim delovima Srbije i na KiM, a i braća Makedonci će navijati za Srbiju - rekao je Vučić… »

Novi zajednički projekti Srbije i Srpske - pomoć opštinama i jačanje veza

Euronews pre 13 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas će narod i rukovodstvo u RS u Srbiji uvek imati nekoga na koga mogu da se oslone, u koga mogu imati poverenje, i ko će koliko može uvek pomoći na svaki mogući način. Vučić je, posle razgovora sa… »

Dodik: Međunarodna zajednica pritiska Beograd i Banjaluku na nametnuta rešenja

N1 Info pre 13 dana
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je u Beogradu da je očigledno da "međunarodni faktor" u ovom periodu dodatno pritiska Republiku Srpsku i Srbiju da pristanu na politička rešenja koji oni nameću. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Utakmicu ću gledati večeras sa vojnicima Vučić: "Crveno-plavo-beli barjak ćemo nositi večeras - poželeo sam im svu…

Večernje novosti pre 13 dana
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obraća se javnosti posle sastanka sa srpskim članom Predsedništva BiH Željkom Cvijanović i predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom. U danu kada Srbija igra prvi meč na Mundijalu u KAtaru, protiv selekcije… »

Vesti dana »