Povezane vesti
Izložba „Mlečni put – umetnost, vreme, prostor“ u Novom Sadu
Danas 24.11.2022
Izložba MLEČNI PUT, koja obuhvata radove preko 50 umetnika, umetnica i umetničkih grupa iz Novog Sada, Srbije i internacionalne umetničke scene, kroz istoriju, ali i uključivanje relevantnih savremenih umetničkih praksi, biće otvorena 25. novembra u 19… »
Internacionalna izložba savremene vizuelne umetnosti u finalu EPK
Dnevnik 24.11.2022
NOVI SAD: Neoavangardni umetnički procesi, kao pokretači umetničkog eksperimenta, umetničke provokativnosti i angažovanosti, videće se kroz radove preko 50 savremenih umetnika i umetnica, umetničkih kolektiva iz zemlje i sveta na izložbi „Milky Way” koja… »
Vesti dana »
Danas počinje prijava za legalizaciju objekata! Ko zakasni, rizikuje da mu država uzme nekretninu
Kamatica pre 1 satjoš 39 povezanih
Ko ima jaču vojsku - Tajland ili Kambodža? Ponovo bukti rat u Indokini, odnos snaga je jasno na strani ove zemlje! Protivnik nema ni borbene avione (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 16 minutajoš 30 povezanih
Ako NBS bude na udaru sekundarnih sankcija: Ekonomista objašnjava koji su mogući scenariji
Radio 021 pre 11 minutajoš 19 povezanih