Povezane vesti
Rijaliti učesnica Kobra u vezi sa izrešetanim nemanjom iz resnika: Otkrivamo ko je devojka teško ranjenog mladića (foto)
Kurir 24.11.2022
Jelena Milovanović, bivša rijaliti učesnica "Maldivi" je devojka Nemanje S. koji je sinoć teško ranjen u pucanjavi kada ga je nepoznati napadač izrešetao ispred njene kuće u beogradskom naselju Resnik. - Ranjeni Nemanja i Jelena su dugo zajedno i ona je… »
"Hteli su da ga ubiju, to nije bila samo opomena! Komšije Nemanje izrešetanog u Resniku otkrile njegovu problematičnu prošlost…
Kurir 24.11.2022
Nemanja S. koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Podavalska u beogradskom naselju Resnik, prema rečima komšija bio je veoma problematičan mladić. - Čuli smo da se odavno bavi prodajom narkotika i da je često upadao u probleme -… »
"Čuo sam tri rafala": Komšije ranjenog mladića u Resniku šokirane nakon pucnjave: "Ja tog dečka uopšte ne poznajem"
Blic 24.11.2022
"Čuo sam tri rafala, nisam znao o čemu je reč tek sam jutros saznao da je bila pucnjava", kaže za "Blic" komšija Nemanje S. (30) mladića koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi u Resniku. Dan nakon ranjavanja Nemanje S. komšije koje žive u njegovoj blizini… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Radio sto plus pre 37 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 42 minutajoš 32 povezane
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 46 povezanih
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 2 satajoš 29 povezanih