Povezane vesti

Rijaliti učesnica Kobra u vezi sa izrešetanim nemanjom iz resnika: Otkrivamo ko je devojka teško ranjenog mladića (foto)

Rijaliti učesnica Kobra u vezi sa izrešetanim nemanjom iz resnika: Otkrivamo ko je devojka teško ranjenog mladića (foto)

Kurir 24.11.2022
Jelena Milovanović, bivša rijaliti učesnica "Maldivi" je devojka Nemanje S. koji je sinoć teško ranjen u pucanjavi kada ga je nepoznati napadač izrešetao ispred njene kuće u beogradskom naselju Resnik. - Ranjeni Nemanja i Jelena su dugo zajedno i… »
"Hteli su da ga ubiju, to nije bila samo opomena! Komšije Nemanje izrešetanog u Resniku otkrile njegovu problematičnu…

"Hteli su da ga ubiju, to nije bila samo opomena! Komšije Nemanje izrešetanog u Resniku otkrile njegovu problematičnu…

Kurir 24.11.2022
Nemanja S. koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila u Ulici Podavalska u beogradskom naselju Resnik, prema rečima komšija bio je veoma problematičan mladić. - Čuli smo da se odavno bavi prodajom narkotika i da je često upadao u… »
"Čuo sam tri rafala": Komšije ranjenog mladića u Resniku šokirane nakon pucnjave: "Ja tog dečka uopšte ne poznajem"

"Čuo sam tri rafala": Komšije ranjenog mladića u Resniku šokirane nakon pucnjave: "Ja tog dečka uopšte ne poznajem"

Blic 24.11.2022
"Čuo sam tri rafala, nisam znao o čemu je reč tek sam jutros saznao da je bila pucnjava", kaže za "Blic" komšija Nemanje S. (30) mladića koji je sinoć teško ranjen u pucnjavi u Resniku. Dan nakon ranjavanja Nemanje S. komšije koje žive u… »

Vesti dana »