Повезане вести

Ријалити учесница Кобра у вези са изрешетаним немањом из ресника: Откривамо ко је девојка тешко рањеног младића (фото)

Ријалити учесница Кобра у вези са изрешетаним немањом из ресника: Откривамо ко је девојка тешко рањеног младића (фото)

Курир 24.11.2022
Јелена Миловановић, бивша ријалити учесница "Малдиви" је девојка Немање С. који је синоћ тешко рањен у пуцањави када га је непознати нападач изрешетао испред њене куће у београдском насељу Ресник. - Рањени Немања и Јелена… »
"Хтели су да га убију, то није била само опомена! Комшије Немање изрешетаног у Реснику откриле његову проблематичну прошлост…

"Хтели су да га убију, то није била само опомена! Комшије Немање изрешетаног у Реснику откриле његову проблематичну прошлост…

Курир 24.11.2022
Немања С. који је синоћ тешко рањен у пуцњави која се догодила у Улици Подавалска у београдском насељу Ресник, према речима комшија био је веома проблематичан младић. - Чули смо да се одавно бави продајом наркотика и да је… »
"Чуо сам три рафала": Комшије рањеног младића у Реснику шокиране након пуцњаве: "Ја тог дечка уопште не познајем"

"Чуо сам три рафала": Комшије рањеног младића у Реснику шокиране након пуцњаве: "Ја тог дечка уопште не познајем"

Блиц 24.11.2022
"Чуо сам три рафала, нисам знао о чему је реч тек сам јутрос сазнао да је била пуцњава", каже за "Блиц" комшија Немање С. (30) младића који је синоћ тешко рањен у пуцњави у Реснику. Дан након рањавања Немање С. комшије… »

Вести дана »