Povezane vesti
„Kome si ti rekao ćao, znaš li ti ko sam ja?!“ Nišlija stravično pretučen nedelju dana pre ženidbe iz potpuno neverovatnog…
Nova 24.11.2022
Umesto da završavaju poslednje pripreme za svadbeno veselje, roditelji Nišlije S.Ž. (29) i njegova trudna verenica, proveli su današnji dan u holu Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju, čekajući da S.Ž. bude operisan, pošto ga je na ulici, nadomak… »
"Znaš li ti ko sam: Ja?!" Nišlija brutalno pretučen pred svadbu jer se javio komšinici
Blic 24.11.2022
Umesto da završavaju poslednje pripreme za svadbeno veselje, roditelji Nišlije S.Ž. (29) i njegova trudna verenica, proveli su današnji dan u holu Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju, čekajući da S.Ž. bude operisan, pošto ga je na ulici, nadomak… »
Nišlija (29) brutalno pretučen ispred kuće, pa hitno operisan Mora da se venča u bolnici, majka tvrdi da je zbog ovog dobio…
Kurir 24.11.2022
Nišlija S.Ž. (29) će se verovatno venčati sa trudnom devojkom na Klinici za Maksilofacijalnu hirurgiju jer je preksinoć pretučen, a slavlje je zakazano za 1. decembar kada će on još biti na oporavku od današnje operacije vilice. On je pretučen 22… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 13 minutajoš 39 povezanih
(Foto) "Krenuli su da je bude, tada je sve počelo" Oglasila se majka devojčice (4) iz Čačka koja je umrla nakon operacije krajnika: "Došlo je do krvarenja..."
Blic pre 23 minutajoš 24 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 7 satijoš 8 povezanih
Vučić: Prva rešenja za „Svoj na svome“ krajem februara ili početkom marta
Nedeljnik pre 3 satajoš 81 povezana