Povezane vesti
Šerbedžija: Gledajte u život napred, pokušajte živeti bez gorčine
N1 Info 24.11.2022
Legendarni glumac, pesnik, reditelj i muzičar Rade Šerbedžija, družio se sa medijima povodom tradicionalnih novogodišnjih koncerata. Ove godine on će se, sa zadovoljstvom, družiti sa publikom 21.decembra u mts Dvorani u Beogradu i sutradan 22.decembra u… »
Koncert Radeta Šerbedžije 22. decembra u Novom Sadu
Dnevnik 24.11.2022
BEOGRAD: Glumac, književnik, reditelj i muzičar Rade Šerbedžija susreo se danas sa medijima u Lisabon bar Mts Dvorane povodom koncerata naziva "Eto pjesme" koje će održati pred Novu godinu 21. i 22. decembra u Beogradu i Novom Sadu. Šerbedžija je… »
Šerbedžija će vas šokirati: Neočekivani gost na njegovom koncertu u Beogradu VIDEO
Nova 24.11.2022
Moj glavni gost će biti Muharem Serbezovski, najavio je Rade Šerbedžija, koji će nastupiti 21. i 22. decembra u Beogradu i Novom Sadu. Glumac, pesnik , reditelj i muzičar, Rade Šerbedžija, održaće koncert sa svojim bendom Zapadni kolodvor 21. decembra u… »
Šerbedžija najavio koncerte: “Pusti to, nove pesme su dobre samo kad postanu stare”
Danas 24.11.2022
Rade Šerbedžija, slavni glumac, danas je u Beogradu najavio svoje tradicionalne koncerte u decembru. „Svaki moj koncert je drugačiji, uvek ubacim nešto novo. Ti moji nastupi su zapravo moje predstave“, rekao je Šerbedžija novinarima i tako najavio… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje RHMZ za naredna dva sata - koji deo Srbije će pogoditi nevreme
Glas Zaječara pre 7 minutajoš 30 povezanih
Panika u Hrvatskoj - komšije u strahu zbog jednog scenarija! "Vatreni" strepe - ovo nikako ne bi voleli da se desi! Čeka nas ozbiljna drama!
Kurir pre 12 minutajoš 30 povezanih
Luka Modrić ispisao još jednu stranicu istorije, stao je rame uz rame sa Ronaldom i Mesijem
Telegraf pre 22 minutajoš 47 povezanih
Direktor IAEA: Inspekcija nuklearnih postrojenja Irana će biti obavljena
N1 Info pre 52 minutajoš 16 povezanih
Hiljade maturanata u Srbiji se spremaju za ispite za upis na fakultete: Objavljen detaljan raspored po univerzitetima
Newsmax Balkans pre 52 minutajoš 12 povezanih