Povezane vesti
BFMTV: Aktivisti protiv Mundijala gasili televizore u pariskim barovima
Radio sto plus 24.11.2022
Aktivisti su koristili daljinske upravljače iz jedna pariske radionice otvorene u sklopu bojkota Mundijala zbog pitanja poštovanja ljudskih prava u Kataru. “To je vid našeg otpora, mirnog otpora protiv Svetskog prvenstva”, rekao je jedan od… »
Predsednik FS Francuske smiruje strasti: Kritikovanje Katara je bilo preterano, mi volimo malo da preterujemo po mnogim…
Kurir 24.11.2022
Predsednik Fudbalskog saveza Francuske Noel Le Gre rekao je da je kritikovanje Katara, domaćina ovogodišnjeg Svetskog prvenstva, bilo preterano. "Mislim da je bila kampanja koja je bila preterana. Ali, znate, mi u Francuskoj volimo da malo preterujemo… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Inđiju, sutra kreću ka Novom Sadu: Mup će u potpunosti obezbeđivati trasu
Kurir pre 13 minutajoš 54 povezane
Doček studenata koji pešače od Beograda u petak posle podne na Varadinskom mostu
Radio 021 pre 25 minutajoš 76 povezanih
Uživo nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera! Porodice u suzama, objavljena imena šestoro stradalih sportista! Obratio se Tramp (foto/video)
Kurir pre 19 minutajoš 119 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce u pojasu Gaze
Beta pre 3 satajoš 34 povezane