Povezane vesti
Napala sam ga zbog svojih trauma iz detinjstva! Ana Nikolić žestoko o Miši Grofu - "Ne znam ko je, čitala sam o njemu!"
Mondo 24.11.2022
Ana Nikolić jednom prilikom je isprozivala Mišu Grofa, a sada još jednom komentarisala svoj postupak. Ana Nikolić jednom prilikom je isprozivala Mišu Grofa, a sada još jednom komentarisala svoj postupak. Ana Nikolić nedavno je otkrila da li ima novog… »
"Napala sam Mišu Grofa zbog traume iz detinjstva": Ana Nikolić nepovezano pričala o ocu pokojnog Vidoja: Nema pojma ko je on…
Blic 24.11.2022
Nedavno je Ana Nikolić javno isprozivala Mišu Grofa, oca pokojnog Vidoja Ristića i stala u odbranu Nikoline Pišek kada se govorilo o podeli bogatsva pokojnog Vidoja. - Ovo je nečuveno! Nimalo viteški... Ponajmanje grofovski. Ali sve sam ja to doživela… »
Ana Nikolić ponovo udarila na Mišu Grofa! Pevačica ne krije netrpeljivost: "Napala sam ga zbog moje traume iz detinjstva!"
Kurir 24.11.2022
Pevačica Ana Nikolić javno je isprozivala Mišu Grofa, oca pokojnog Vidoja Ristića zbog sukoba njegovog sukoba sa Nikolinom Pišek. Ana se sada ponovo oglasila ovimn povodom, te nije poštedela Mišu. - Njega sam napala zbog ljudskost, ja nemam pojma ni ko… »
Vesti dana »
Kako je martovsko nasilje 2004. promenilo život i politiku na Kosovu
BBC News pre 6 minutajoš 28 povezanih
uživo Eksplozije odjekuju Bejrutom i Bagdadom, sukobi se nastavljaju, Tramp: Da nismo napali Iran izbio bi nuklearni rat
NIN pre 51 minutajoš 15 povezanih
Golden Stejt pobedio Vašington za 600. pobedu u karijeri trenera Stiva Kera
Serbian News Media pre 56 minutajoš 15 povezanih
Avganistan optužuje Pakistan za pogibiju najmanje 400 ljudi u napadu na bolnicu u Kabulu
N1 Info pre 31 minutajoš 12 povezanih