Повезане вести
Напала сам га због својих траума из детињства! Ана Николић жестоко о Миши Грофу - "Не знам ко је, читала сам о њему!"
Мондо 24.11.2022
Ана Николић једном приликом је испрозивала Мишу Грофа, а сада још једном коментарисала свој поступак. Ана Николић једном приликом је испрозивала Мишу Грофа, а сада још једном коментарисала свој поступак. Ана Николић недавно је… »
"Напала сам Мишу Грофа због трауме из детињства": Ана Николић неповезано причала о оцу покојног Видоја: Нема појма ко је он…
Блиц 24.11.2022
Недавно је Ана Николић јавно испрозивала Мишу Грофа, оца покојног Видоја Ристића и стала у одбрану Николине Пишек када се говорило о подели богатсва покојног Видоја. - Ово је нечувено! Нимало витешки... Понајмање грофовски. Али… »
Ана Николић поново ударила на Мишу Грофа! Певачица не крије нетрпељивост: "Напала сам га због моје трауме из детињства!"
Курир 24.11.2022
Певачица Ана Николић јавно је испрозивала Мишу Грофа, оца покојног Видоја Ристића због сукоба његовог сукоба са Николином Пишек. Ана се сада поново огласила овимн поводом, те није поштедела Мишу. - Њега сам напала због… »
Вести дана »
Црвена звезда игра против ОФК Београда, Милојевић истиче: Свака победа нам значи за самопоуздање
Еуроневс пре 1 сатјош 35 повезаних
Овде је тренутно -11 степени! Наставља се снег широм Србије, огласио се РХМЗ са најновијом прогнозом
Ало пре 1 сатјош 19 повезаних
460 саобраћајки и 9 погинулих за само пет дана! Још једна црна недеља на путевима, МУП се хитно огласио: Ово је црвени аларм за све! (фото)
Курир пре 11 минутајош 53 повезане
Од сутра веће пензије – испуњено обећање дато најстаријим грађанима
Политика пре 1 сатјош 13 повезаних