Povezane vesti
Vukotić: Uz dva do tri pojačanja, najmanje što možemo je opstanak
IndeksOnline 24.11.2022
Košarkaše Novog Pazara u nastavku sezone predvodiće dosadašnji prvi asistent u stručnom štabu Ivica Vukotić, koji je zamenio bivšeg trenera tog kluba Vasilija Budimića. “Tu sam od početka sezone i ne moram da se uklapam u sistem. Nisam mnogo razmišljao… »
Ivica Vukotić novi trener košarkaša Novog Pazara: Uz dva do tri pojačanja, najmanje što možemo je opstanak
Sandžak haber 24.11.2022
Košarkaše Novog Pazara u nastavku sezone predvodiće dosadašnji prvi asistent u stručnom štabu Ivica Vukotić, koji je zamenio bivšeg trenera tog kluba Vasilija Budimića. “Tu sam od početka sezone i ne moram da se uklapam u sistem. Nisam mnogo razmišljao… »
Vesti dana »
Hapšenje zaposlenih u NIS-u zbog pronevere goriva na aerodromu
Serbian News Media pre 27 minutajoš 22 povezane
Nikola Jokić uradio što nije niko u istoriji NBA: Ove brojke stvarno nisu normalne
Mondo pre 32 minutajoš 34 povezane
"Bez objašnjenja ukinuti programi na tri departmana Filozofskog u Nišu, studenti i mi nastavnici ne znamo kakvi su dalji planovi"
Nova pre 2 minutajoš 18 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
Od danas otvorena sveta mesta u Starom gradu u Jerusalimu, posle postignutog primirja
Beta pre 37 minutajoš 21 povezana