Povezane vesti
Albanac izgubio novac za lečenje deteta, mladi Vranjanac pronašao pare: "Video sam torbicu i vratio sve"
Telegraf 24.11.2022
"Krenuo sam kod načelnika da mu prenesem šta sam našao i on me je uputio na policiju, u policiji je već bio i čovek koji je izgubio novac" Hristijan Spasić (23) iz Vranja, bavi se humanim poslom. Vozač je Hitne pomoći i na lice mesta medicinski radnici… »
Vozač Hitne pomoći našao torbicu punu evra i odneo u policiju
Rešetka 24.11.2022
Mladi vozač u Hitnoj pomoći u Vranju Hristijan Spasić (23) pronašao je torbicu punu para i odneo je u policiju. Ovaj skromni momak koji tek par meseci radi u vranjskom Zdravstvenom centru kaže da ni trenutak nije imao dilemu šta treba da uradi. „Parkirao… »
Vesti dana »
Starijoj meštanki Vrbasa se predstavio kao prodavac posuđa, pa joj iz stana ukrao nakit
Radio 021 pre 35 minutajoš 38 povezanih
Srbija produžila zabranu izvoza nafte, Mol za četiri dana treba od Gazproma da preuzime NIS, ali još nema potvrde
Bloomberg Adria pre 14 minutajoš 174 povezane
(Video) Trampov ministar rata pobesneo, i to pred kamerama! Izvređao Evropljane, hvalio predsednika SAD, pa najavio najjače udare na Iran
Blic pre 49 minutajoš 34 povezane
Galatasaraj se hitno oglasio: Osimen slomio ruku u toku meča Lige šampiona, možda mora i na operaciju
Nova pre 2 satajoš 26 povezanih