Povezane vesti
FOTO Utisci iz Katara: Sve funkcioniše, savršeno su organizovani
Radio 021 25.11.2022
Dan posle meča sa Brazilom i otrežnjenja za navijače Srbije, iz Dohe se za 021.rs javlja Slobodan Krajnović sa utiscima. Fudbaleri Srbije izgubili su sinoć od reprezentacije Brazila u utakmici prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu što je brzo… »
Vučić ogrnut zastavom gledao utakmicu s vojnicima, pa se sklonio po strani, „da ne maleriše“ FOTO
Nova 25.11.2022
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, održao je dato obećanje. Zajedno sa pripadnicima vojne policije sinoć je gledao meč Srbije i Brazila. Kako je prethodno najavio, nakon toga sklonio se po strani, da ne maleriše. Sa šalom oko vrata u bojama srpske… »
Novi ministar turizma i Rasim Ljajić prate utakmicu Srbija-Brazil u loži sa šeicima u Kataru (FOTO)
Danas 24.11.2022
Ministar turizma i omladine Husein Memić podelio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa Rasimom Ljajićem iz Katara sa utakmice reprezentacije Srbije protiv Brazila. „Večeras u društvu Rasima Ljajića i Enesa Buhića u svečanoj loži Šeika Khalida Tanija… »
Srbija se prati na svakom koraku: Mnogi nisu bili pored malih ekrana - a pogledajte kako su se neki od njih snašli (foto)
Večernje novosti 24.11.2022
SRBIJA igra protiv Brazila prvi meč na Svetskom prvenstvu, a utakmicu na Lusailu ne može da prati veliki broj naših građana koji iz raznih obaveza nisu pored malih ekrana. FOTO: Fudbalski savez Srbije Ipak, naši sugrađani su se snašli, a utakmica se… »
Srbija se bodri sa svih strana: Navijači iz Berana prate Srbiju u Kataru (foto)
SRBIJA igra protiv Brazila prvi meč na Svetskom prvenstvu, a utakmicu u Lusailu prate i navijači iz Berana. FOTO: M. Sekulović Podrška "orlovima" je stigla sa svih strana. U Nikšiću se gleda, širom Beograda i naše zemlje, dvorane "Aleksandar Nikolić"… »
"Izgubili ili pobedili, mi smo uvek uz vas": Vučić prati meč Srbija - Brazil na SP u Kataru
Blic 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da prati meč Svetskog prvenstva u Kataru između Srbije i Brazila. "Idemooo, Srbija!", poručio je Vučić na Instagram nalogu avucic. "Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi smo uvek uz… »
(FOTO) „Idemoooooo…..“: Novak Đoković uz karakterističan usklik podržao srpske fudbalere
Danas 24.11.2022
Najbolji teniser sveta svih vremena stao uz svoje zemljake na premijeri Svetskog prvenstva. Novak Đoković obožava i prati razne sportove, a poznat je i po tome što je uvek uz sportiste iz svoje zemlje. Kao večeras uz fudbalere, koji u Dohi sa Brazilom… »
Vučić objavio fotografije na Instagramu kako prati utakmicu Srbija-Brazil (FOTO)
Danas 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog Instagram naloga podržao je reprezentaciju koja trenutno igra protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu. „Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi smo uvek uz našu reprezentaciju. Napred Srbija“… »
Podrška Srbiji iz "pionira": Navijače Zvezde posle pobede u Evroligi ostali da gledaju Piksijeve "orlove" (VIDEO)
NAVIJAČI Crvene zvezde pružili su podršku košarkašima u Evroligi, a dobar deo njih je ostao u dvorani "Aleksandar Nikolić" kako bi gledao utakmicu Srbija - Brazil na Svetskom prvenstvu. FOTO: M. Vukadinović Crveno-beli su savladali Makabi. U tome je… »
Ovo nema cenu: Kosovska Mitrovica uz "orlove"! (video)
FUDBALSKA utakmica između Srbije i Brazila večeras se prati i u Kosovskoj Mitrovici, i to sa mnogo strasti. Foto: Novosti U punoj "Hali sportova" u severnoj Kosovskoj Mitrovici prvu utakmicu Srbije na Svetskom prvenstvu prati više stotina navijača. Foto… »
Predsednik ogrnuo zastavu: Vučić prati meč protiv Brazila - Idemo, Srbija! (foto)
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prati meč Svetskog prvenstva u Kataru Srbija Brazil. Foto: Instagram - Idemooo, Srbija! - poručio je Vučić na Instagramu. Objava koju deli Aleksandar Vučić (@avucic) - Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi smo… »
Vesti dana »
Avion Er Srbije otišao za Egipat po srpske državljane evakuisane iz Izraela
Insajder pre 19 minutajoš 28 povezanih
Poljoprivrednici uklonili traktore između Kragujevca i Gornjeg Milanovca: Upozorili da će se blokade nastaviti ako Vlada ne ponudi konkretna rešenja
Nova pre 24 minutajoš 34 povezane
Emirati razmatraju napad na Iran?! Tramp otkrio koji bi bio najgori scenario "Gotovo sve je sravnjeno sa zemljom, nemaju više ništa!" (foto/video)
Kurir pre 14 minutajoš 106 povezanih
Tramp: Iran je hteo da pregovara, ali prekasno jer su SAD krenule u vojnu akciju
Politika pre 34 minutajoš 83 povezane