Povezane vesti
FOTO Utisci iz Katara: Sve funkcioniše, savršeno su organizovani
Radio 021 25.11.2022
Dan posle meča sa Brazilom i otrežnjenja za navijače Srbije, iz Dohe se za 021.rs javlja Slobodan Krajnović sa utiscima. Fudbaleri Srbije izgubili su sinoć od reprezentacije Brazila u utakmici prvog kola grupe G na Svetskom prvenstvu što je brzo… »
Vučić ogrnut zastavom gledao utakmicu s vojnicima, pa se sklonio po strani, „da ne maleriše“ FOTO
Nova 25.11.2022
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, održao je dato obećanje. Zajedno sa pripadnicima vojne policije sinoć je gledao meč Srbije i Brazila. Kako je prethodno najavio, nakon toga sklonio se po strani, da ne maleriše. Sa šalom oko vrata u bojama srpske… »
Novi ministar turizma i Rasim Ljajić prate utakmicu Srbija-Brazil u loži sa šeicima u Kataru (FOTO)
Danas 24.11.2022
Ministar turizma i omladine Husein Memić podelio je na svom Instagram nalogu fotografiju sa Rasimom Ljajićem iz Katara sa utakmice reprezentacije Srbije protiv Brazila. „Večeras u društvu Rasima Ljajića i Enesa Buhića u svečanoj loži Šeika Khalida Tanija… »
"Izgubili ili pobedili, mi smo uvek uz vas": Vučić prati meč Srbija - Brazil na SP u Kataru
Blic 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagramu da prati meč Svetskog prvenstva u Kataru između Srbije i Brazila. "Idemooo, Srbija!", poručio je Vučić na Instagram nalogu avucic. "Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi smo uvek uz… »
Vučić objavio fotografije na Instagramu kako prati utakmicu Srbija-Brazil (FOTO)
Danas 24.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić putem svog Instagram naloga podržao je reprezentaciju koja trenutno igra protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u fudbalu. „Izgubili, ili pobedili, mi smo uvek uz vas. Mi smo uvek uz našu reprezentaciju. Napred Srbija“… »
(FOTO) „Idemoooooo…..“: Novak Đoković uz karakterističan usklik podržao srpske fudbalere
Danas 24.11.2022
Najbolji teniser sveta svih vremena stao uz svoje zemljake na premijeri Svetskog prvenstva. Novak Đoković obožava i prati razne sportove, a poznat je i po tome što je uvek uz sportiste iz svoje zemlje. Kao večeras uz fudbalere, koji u Dohi sa Brazilom… »
Vesti dana »
Vinisijus dobio crveni zbog čupanja kose protivniku: Propustiće El Klasiko zbog potpune gluposti
Mondo pre 4 satijoš 1 povezana
Rijad na meti napada Huta, Tramp ne isključuje vojni odgovor; Iran: Netanjahu se spasava na račun Amerikanaca
RTS pre 19 minutajoš 1 povezana
David Kramer se raspucao, ali zna šta je najvažnije: "Tako se osvajaju titule"
Mondo pre 4 satijoš 3 povezane