Повезане вести

ФОТО Утисци из Катара: Све функционише, савршено су организовани

ФОТО Утисци из Катара: Све функционише, савршено су организовани

Радио 021 25.11.2022
Дан после меча са Бразилом и отрежњења за навијаче Србије, из Дохе се за 021.рс јавља Слободан Крајновић са утисцима. Фудбалери Србије изгубили су синоћ од репрезентације Бразила у утакмици првог кола групе Г на Светском… »
Вучић огрнут заставом гледао утакмицу с војницима, па се склонио по страни, „да не малерише“ ФОТО

Вучић огрнут заставом гледао утакмицу с војницима, па се склонио по страни, „да не малерише“ ФОТО

Нова 25.11.2022
Председник Србије, Александар Вучић, одржао је дато обећање. Заједно са припадницима војне полиције синоћ је гледао меч Србије и Бразила. Како је претходно најавио, након тога склонио се по страни, да не малерише. Са шалом око… »
Нови министар туризма и Расим Љајић прате утакмицу Србија-Бразил у ложи са шеицима у Катару (ФОТО)

Нови министар туризма и Расим Љајић прате утакмицу Србија-Бразил у ложи са шеицима у Катару (ФОТО)

Данас 24.11.2022
Министар туризма и омладине Хусеин Мемић поделио је на свом Инстаграм налогу фотографију са Расимом Љајићем из Катара са утакмице репрезентације Србије против Бразила. „Вечерас у друштву Расима Љајића и Енеса Бухића у свечаној… »
Србија се прати на сваком кораку: Многи нису били поред малих екрана - а погледајте како су се неки од њих снашли (фото)

Србија се прати на сваком кораку: Многи нису били поред малих екрана - а погледајте како су се неки од њих снашли (фото)

Вечерње новости 24.11.2022
СРБИЈА игра против Бразила први меч на Светском првенству, а утакмицу на Лусаилу не може да прати велики број наших грађана који из разних обавеза нису поред малих екрана. ФОТО: Фудбалски савез Србије Ипак, наши суграђани су се… »
Србија се бодри са свих страна: Навијачи из Берана прате Србију у Катару (фото)

Србија се бодри са свих страна: Навијачи из Берана прате Србију у Катару (фото)

СРБИЈА игра против Бразила први меч на Светском првенству, а утакмицу у Лусаилу прате и навијачи из Берана. ФОТО: М. Секуловић Подршка "орловима" је стигла са свих страна. У Никшићу се гледа, широм Београда и наше земље, дворане… »
"Изгубили или победили, ми смо увек уз вас": Вучић прати меч Србија - Бразил на СП у Катару

"Изгубили или победили, ми смо увек уз вас": Вучић прати меч Србија - Бразил на СП у Катару

Блиц 24.11.2022
Председник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграму да прати меч Светског првенства у Катару између Србије и Бразила. "Идемооо, Србија!", поручио је Вучић на Инстаграм налогу авуциц. "Изгубили, или победили, ми смо увек… »
(ФОТО) „Идемоооооо…..“: Новак Ђоковић уз карактеристичан усклик подржао српске фудбалере

(ФОТО) „Идемоооооо…..“: Новак Ђоковић уз карактеристичан усклик подржао српске фудбалере

Данас 24.11.2022
Најбољи тенисер света свих времена стао уз своје земљаке на премијери Светског првенства. Новак Ђоковић обожава и прати разне спортове, а познат је и по томе што је увек уз спортисте из своје земље. Као вечерас уз фудбалере… »
Вучић објавио фотографије на Инстаграму како прати утакмицу Србија-Бразил (ФОТО)

Вучић објавио фотографије на Инстаграму како прати утакмицу Србија-Бразил (ФОТО)

Данас 24.11.2022
Председник Србије Александар Вучић путем свог Инстаграм налога подржао је репрезентацију која тренутно игра против Бразила на Светском првенству у фудбалу. „Изгубили, или победили, ми смо увек уз вас. Ми смо увек уз нашу… »
Подршка Србији из "пионира": Навијаче Звезде после победе у Евролиги остали да гледају Пиксијеве "орлове" (ВИДЕО)

Подршка Србији из "пионира": Навијаче Звезде после победе у Евролиги остали да гледају Пиксијеве "орлове" (ВИДЕО)

НАВИЈАЧИ Црвене звезде пружили су подршку кошаркашима у Евролиги, а добар део њих је остао у дворани "Александар Николић" како би гледао утакмицу Србија - Бразил на Светском првенству. ФОТО: М. Вукадиновић Црвено-бели су… »
Ово нема цену: Косовска Митровица уз "орлове"! (видео)

Ово нема цену: Косовска Митровица уз "орлове"! (видео)

ФУДБАЛСКА утакмица између Србије и Бразила вечерас се прати и у Косовској Митровици, и то са много страсти. Фото: Новости У пуној "Хали спортова" у северној Косовској Митровици прву утакмицу Србије на Светском првенству прати… »
Председник огрнуо заставу: Вучић прати меч против Бразила - Идемо, Србија! (фото)

Председник огрнуо заставу: Вучић прати меч против Бразила - Идемо, Србија! (фото)

ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић прати меч Светског првенства у Катару Србија Бразил. Фото: Инстаграм - Идемооо, Србија! - поручио је Вучић на Инстаграму. Објава коју дели Александар Вучић (@авуциц) - Изгубили, или победили, ми… »

Вести дана »