Повезане вести

Дешан: Данска потцењена, лако мењају стил игре и то ствара проблеме

Дешан: Данска потцењена, лако мењају стил игре и то ствара проблеме

Политика 25.11.2022
ДОХА – Селектор фудбалске репрезентације Француске Дидије Дешан оценио је данас да је селекција Данске потцењена узимајући у обзир њихове истинске квалитете, уочи дуела те две екипе на Светском првенству у Катару. „Мислим да су… »
Митровић: Здрав сам, зато сам овде!

Митровић: Здрав сам, зато сам овде!

Спорт клуб 25.11.2022
Разочаран исходом, ногама тешким као да од олова, напустио је Александар Митровић свлачионицу Србије на Лусаилу. Од извештача из Дохе Српски рекордер имао је шта да исприча после пораза од Бразила (0:2). „Разочарани смо, јер је… »
Дешан: Данци су потцењени, а потребна им је победа…

Дешан: Данци су потцењени, а потребна им је победа…

Спорт клуб 25.11.2022
Селектор Француске Дидије Дешан оценио је да је селекција Данске потцењена узимајући у обзир њихове истинске квалитете, уочи дуела те две екипе на Светском првенству у Катару. „Мислим да су потцењени, с обзиром на њихов прави… »
Тијаго Силва пецнуо Пиксија: Да је мало боље анализирао…

Спорт клуб 25.11.2022
Бразилски фудбалер Тијаго Силва рекао је да је селектор репрезентације Србије Драган Стојковић изјавама пре меча те две селекције на Светском првенству показао непоштовање према његовом тиму. Селектор Србије је дан пре утакмице… »
У редовима Француске опрезни пред дуел са данцима: „Потцењени су!“

У редовима Француске опрезни пред дуел са данцима: „Потцењени су!“

Хот спорт 25.11.2022
Неће бити лако. Светско првенство у Катару је у пуном замаху. Већ су почеле утакмице другог кола групне фазе. Светски шампиони, Французи, сутра ће од 17 часова играти дерби групе против селекције Данске. Мбапе и друштво су лагано… »
Миленковић детаљно анализирао пораз од Бразила: Хтели смо да имамо још бољи посед, нисмо имали стрпљења!

Миленковић детаљно анализирао пораз од Бразила: Хтели смо да имамо још бољи посед, нисмо имали стрпљења!

Хот спорт 25.11.2022
Ово је био план. Након утакмице Србије и Бразила и пораза наше селекције резултатом 2:0, медијима се обратио Никола Миленковић. Он је у разговору за Моззарт Спорт, истакао да остаје жал за другим полувременом, као и да су следеће… »

Н1 Инфо 25.11.2022
Бразилски фудбалер Тијаго Силва рекао је да је селектор репрезентације Србије Драган Стојковић изјавама пре меча те две селекције на Светском првенству показао непоштовање према његовом тиму. Селектор Србије је дан пре утакмице… »
Бразилци побеснели због пиксијеве изјаве Тврде да наш селектор није показао поштовање? Због једне реченице имали додатни…

Бразилци побеснели због пиксијеве изјаве Тврде да наш селектор није показао поштовање? Због једне реченице имали додатни…

Ало 25.11.2022
Фудбалер Бразила Тијаго Силва је после мач против селекције Србије (2:0) имао поруку за селектора нашег тима Драгана Стојковића. - Увек смо срећни када победимо са 1:0 или 2:0. Срећни због тога што позади нисмо много трпели. Не… »
Лукић: Нећемо се предати

Лукић: Нећемо се предати

Нови магазин 25.11.2022
Фудбалски репрезентативац Србије Саша Лукић рекао је да се екипа после вечерашњег пораза од Бразила неће предати и да ће у преостале две утакмице на Светском првенству покушати да одигра добро. "Играли смо прво полувреме на… »
Тијаго Силва: Пикси нас није поштовао, његове изјаве су нас мотивисале

Тијаго Силва: Пикси нас није поштовао, његове изјаве су нас мотивисале

Еуроневс 25.11.2022
Дефанзивац Бразила, Тијаго Силва, говорио је после победе своје селекције над Србијом (2:0) у првом колу групе Г на Светском првенству. Он је истакао да су њега и саиграче мотивисале изјаве селектора "орлова", Драгана Стојковића… »
Тијаго Силва: Стојковић је показао непоштовање

Тијаго Силва: Стојковић је показао непоштовање

Радио сто плус 25.11.2022
Пикси: Да нисам повео тројицу повређених била би револуција у Србији

Пикси: Да нисам повео тројицу повређених била би револуција у Србији

Вести онлине 25.11.2022
Драган Стојковиц́ Пикси, селектор фудбалера Србије, поручио је после пораза од Бразила (2:0) на отварању Мундијала да би избила револуција у земљи да није повео тројицу фудбалера који су имали проблема са повредама. Пикси је… »
Митрогол свестан шта је фалило: „Недостајао је тај ‘безобразлук’ који умемо да имамо!“

Митрогол свестан шта је фалило: „Недостајао је тај ‘безобразлук’ који умемо да имамо!“

Хот спорт 25.11.2022
Тешка ноћ за њега. Слегли су се утисци након синоћњег пораза. Бразил је био боља екипа и заслужено су славили са 2:0. Ипак, за Орлове ништа се не мења, победа у предстојећа два дуела значи пролаз у нокаут фазу. Најбољи… »
Тијаго Силва оплео по пиксију: Показао је непоштовање! Да је боље анализирао наш тим...

Тијаго Силва оплео по пиксију: Показао је непоштовање! Да је боље анализирао наш тим...

Курир 25.11.2022
На конференцији за медије наше селекције новинари су Стојковића питали о саставу Бразила и најави да ће играти са четворицом нападача. "Са четворицом нападача? Онда смо готови. Али хоће ли неко да игра у одбрани?", насмејао се… »
Александар Митровић открио како је: Нисам физички најбоље! Речено нам је да све зависи од нас

Александар Митровић открио како је: Нисам физички најбоље! Речено нам је да све зависи од нас

Вечерње новости 25.11.2022
НАПАДАЧ Србије Александар Митровић анализирао је меч у коме је Србија поражена 2:0 од Бразила. Фото: Принтскрин/Твиттер/@ФССрбије Нападач Фулама био је разочаран поразом од Бразила. – Сигурно смо разочарани. Идемо даље, и даље… »
Па, шта САД? Митровић послао јаку поруку, па открио да ли је спреман

Па, шта САД? Митровић послао јаку поруку, па открио да ли је спреман

Ало 25.11.2022
Александар Митровић био је искрен после пораза Србије од селекције Бразила (2:0). - Није се завршило како смо желели, изгубили смо утакмицу. Сигурно разочарање, нисмо остварили победу, али идемо даље. Све зависи од нас. Да се… »
Бразил ипак прејак за Србију: Ришарлисон енигма за „орлове“, други гол дао маказицама

Бразил ипак прејак за Србију: Ришарлисон енигма за „орлове“, други гол дао маказицама

Данас 25.11.2022
Фудбалери Бразила надиграли су Србију – 2:0 (0:0) у првом колу Г групе Светског првенства у Катару. Двоструки стрелац Ришарлисон био је највећа енигма за „орлове“, а меч је обележио његов други гол који је постигао маказицама… »
„Немоћ, утишана еуфорија…“: Регионални медији нису штедели Србију за инфериорну игру против Бразила

„Немоћ, утишана еуфорија…“: Регионални медији нису штедели Србију за инфериорну игру против Бразила

Данас 25.11.2022
Новинари из Хрватске, Црне Горе и Босне и Херцеговине на исти начин видели пораз Орлова од Кариока (0:2). Душан Тадић и друштво су некако изгурали прво полувреме дербија Г групе Светског првенства у Катару, али им је Ришарлисон у… »
„Кад сам овде, значи да сам здрав“: Александар Митровић објаснио своје физичко стање, о ком је причао и селектор

„Кад сам овде, значи да сам здрав“: Александар Митровић објаснио своје физичко стање, о ком је причао и селектор

Данас 25.11.2022
Најбољи стрелац српског фудбала није хтео да се жали на дуг опоравак од повреде, као разлог због чега није ушао у озбиљну шансу током изгубљене утакмице са Бразилом (0:2). Селектор Драган Стојковић је пораз Србије објаснио… »
„Једна лопта ми је била потребна да пробијем Србију“: Ришарлисон објаснио победу свог Бразила

„Једна лопта ми је била потребна да пробијем Србију“: Ришарлисон објаснио победу свог Бразила

Данас 25.11.2022
Стрелац оба гола за првог фаворита за освајање Светског првенства у Катару каже да је вечерас остварио „сан из детињства“. Бразил је вечерас био бољи тим од Србије, а заслужених 2:0 потписао је Ришарлисон. „Одиграли смо добру… »
Једна слика, хиљаду речи: Реакција Пиксија после маказица Ришарлисона говори више од свега (ФОТО)

Једна слика, хиљаду речи: Реакција Пиксија после маказица Ришарлисона говори више од свега (ФОТО)

Данас 25.11.2022
Србија је изгубила од Бразила (0:2) у првом колу Г групе Светског првенства у Катару. „Орлови“ су се одлично држали у провом полувремену, али су у другом били потпуно немоћни против „кариока“. Оба гола за Бразил дао је… »
„Држали смо се до гола Бразилаца…“: Саша Лукић признао пад у другом полувремену и поручио „нема предаје“

„Држали смо се до гола Бразилаца…“: Саша Лукић признао пад у другом полувремену и поручио „нема предаје“

Данас 24.11.2022
Везиста репрезентације Србије већ размишља о дуелима са Камеруном и Швајцарском, у наставку борби у Г групи Мундијала у Катару. Орлови нису успели да пређу са великих речи на дела против моћног Бразила, па су утакмицу завршили… »
„Шокиран сам колико смо физички пали у другом полувремену, волео бих да знам зашто“: Драган Стојковић лоцирао узрок пораза од…

„Шокиран сам колико смо физички пали у другом полувремену, волео бих да знам зашто“: Драган Стојковић лоцирао узрок пораза од…

Данас 24.11.2022
Селектор фудбалске репрезентације Србије анализирао 0:2 у првом колу Г групе Светског првенства. Орлови су остали без бодова на премијери у Катару, а Драган Стојковић објашњење је нашао у слабој игри свог тима и врхунској… »
„Бразил заслужио победу, ми морамо наћи начин да прођемо даље“: Душан Тадић реалан после пораза

„Бразил заслужио победу, ми морамо наћи начин да прођемо даље“: Душан Тадић реалан после пораза

Данас 24.11.2022
Капитен Србије не спори разлику у показаном фудбалу. Србија је изгубила од Бразила (0:2), у првом колу Г групе Светског првенства. „Бразил је изузетно јак, заслужили су овакву победу, а могли су дати још неки гол“, констатовао је… »
Први гол им је дао ветар у леђа Тадић види и позитивну страну

Први гол им је дао ветар у леђа Тадић види и позитивну страну

Вечерње новости 24.11.2022
ФУДБАЛЕРИ Бразила поразили су Србију 2:0, а капитен Душан Тадић након меча анализирао је дуел. ФОТО: Тањуг/АП Душан Тадић је изнео своје утиске након одиграног меча. - Могло је боље, Бразил је јак. Хтели смо победу без обзира… »
Анкета: Ко је био најбољи играч Србије у мечу против Бразила?

Анкета: Ко је био најбољи играч Србије у мечу против Бразила?

Вечерње новости 24.11.2022
ФУДБАЛЕРИ репрезентације Србије су у групи "Г" започели такмичење на Светском првенству. Чета Драгана Стојковића Пиксија одмерила је снаге са Бразилом који је славио резултатом 2:0, а уједно и показао због чега важи за једног од… »
Пикси изабрао тим за Бразил: Влаховић остао на клупи

Пикси изабрао тим за Бразил: Влаховић остао на клупи

Данас 24.11.2022
Познати су састави Србије и Бразила који ће истрчати на терен „Луисао“ стадиона у првом колу Г групе Светског првенства у Катару. Селектор Србије Драган Стојковић Пикси одлучио је да Александар Митровић ипак почне од првог… »

Вести дана »