Повезане вести
Овај репрезентативац је зет Александре Радовић: „Због њега пратимо светско првенство, надамо се голу“
Нова 25.11.2022
Ово многи нису знали. Певачица Александра Радовић признала је да је прошло време када је имала жељу да излази и проводи се, те да сада има другачије приоритете. „Ја сам скроз, можда и превише ван излазака, ноћног живота. За све… »
"Ово је зет познате певачице": Александра Радовић због једног Пиксијевог "орла" гледа Мундијал
Вечерње новости 25.11.2022
ТЕШКО је свима пао пораз Србије од Бразила на Светском првенству, руку на срце, некоме лакше некоме теже. Фото АТА Имагес Једна од оних која је здушно бодрила "орлове" је и певачица Александра Радовић. Она је пре почетка утакмице… »
Овај репрезентативац је зет познате певачице: Александра Радовић признала: "Због њега пратимо светско првенство"
Блиц 25.11.2022
Александру Радовић нашла се на једној прослави, иако је и сама признала да не воли превише да излази. Александра каже да тренутно има друге приоритете и да су прошле године када је активно излазила. - Ја сам скроз, можда и… »
Вести дана »
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 37 минутајош 28 повезаних
Повећана тражња за евром подиже курс у Србији, мењачи ограничени прописима
Наслови.аи пре 2 сатајош 11 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Глас Зајечара пре 7 сатијош 8 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 7 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 2 сатајош 28 повезаних