Povezane vesti
Kapiten Brazila ljut zbog izjava srpskog selektora: To nije lepo
Danas 25.11.2022
Kapiten Brazila Tijago Silva rekao je posle meča sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Kataru da su izjave srpskog selektora Dragana Stojkovića u najavi ove utakmice predstavljale nepoštovanje protivnika. Na konferenciji za medije uoči duela selektor… »
„Dragan će se živ pojesti, dve noći već ne spavam“: Piksijeva mama otkrila tajnu nakon Brazila
Nova 25.11.2022
Desanka Stojković, majka selektora srpske reprezentacije sa strepnjom je pratila sinoćnji meč sa Brazilom, jer je, kako kaže, znala da „Orlovi“ nisu imali sreće sa žrebom, te da će njen sin imati težak zadatak. Direktno izveštavanje iz Katara… »
Srbi provocirali nejmara: Brazilac pokazivao da nastave još jače, a potom umalo dao gol direktno iz kornera! (video)
Hot sport 25.11.2022
Nije im ostao dužan! Brazilci su pokazali da su zaista jedna od najboljih selekcija na svetu i rutinski savladali Srbiju sa 2:0. Od početka bilo je varnica na terenu, a ekipa Brazila, pokušavala je da isprovocira Tadića i društvo na terenu. U centru… »
"Piksi nas nije poštovao": Brazilci besni zbog poteza selektora Srbije
Večernje novosti 25.11.2022
Srbija nije uspešno startovala na Svetskom prvenstvu u Kataru. FOTO: Tanjug/AP "Orlovi" su poraženi od Brazila sa 2:0, oba gola postigao je Rišarlison, a zanimljiva je bila veoma ofanzivna formacija selektora "karioka" Titea. NJu je u šali pred meč… »
Tijago Silva udario na Piksija: „To je bio nedostatak poštovanja – neka nas sledeći put malo bolje analiziraju!“
Hot sport 25.11.2022
Oštre reči kapitena Brazila! Reprezentacija Brazila rutinski je savladala Srbiju u poslednjem meču prvog kola grupne faze na ovogodišnjem Mundijalu – 2:0. Da nije bilo odličnog Vanje Milinković-Savića utisak je da bi bilo još golova u mreži… »
"Dragan će se živ pojesti! Rekla sam mu - sine, gde baš oni... Piksijeva majka teško podnela poraz Srbije od Brazila
Večernje novosti 25.11.2022
SRBIJA i Brazil sastali su se na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi na konferenciji za štampu jedva je suzdržao suze. FOTO: Tanjug/AP Nije lako bilo možda i najvećem fudbaleru kojeg je Srbija ikada imala… »
"Moj dragan će se živ pojesti" Evo kako je Piksijeva majka podnela poraz od Brazila
Alo 25.11.2022
Nikome nije bilo lako, pa ni mami Dragana Stojkovića, Desanki. I ona je teško podnela poraz Srbije od Brazila. - Gledala sam izvlačenje onih kuglica, i kada se uhvatiše za Brazil baš mi je bilo žao. Kažem Draganu : Sine, pa gde baš oni da vam… »
Vesti dana »
Stručnjaci za zvuk: Snimak Damira Zobenice gotovo sigurno autentičan
Radio 021 pre 3 satajoš 118 povezanih
Evo kada će padati sneg: Oglasio se RHMZ sa najnovijim informacijama
Telegraf pre 2 satajoš 29 povezanih
Preminula dva pacijenta povređena u eksploziji u livnici, sutra dan žalosti u Čoki
RTS pre 2 satajoš 21 povezana