Povezane vesti

"Pretukli ga zbog patika. Ne spava, ne jede, dete mi nije isto ": Ispovest oca pretučenog dečaka u Surdulici

"Pretukli ga zbog patika. Ne spava, ne jede, dete mi nije isto ": Ispovest oca pretučenog dečaka u Surdulici

Telegraf 25.11.2022
Tužilaštvo je naložilo da se obave razgovori sa svim akterima, nastavnikom i obaveste službe škole. Još jedan slučaj brutalnog vršnjačkog nasilja dogodio se u utorak u Surdulici, kada je tinejdžera (15) nakon treninga pretukao drugi dečak. I to… »
Drug ga napao zbog „džordanki“, pa rekao da ga boli ruka od toga kako ga je silno tukao: Ispovest oca dečaka koji je…

Drug ga napao zbog „džordanki“, pa rekao da ga boli ruka od toga kako ga je silno tukao: Ispovest oca dečaka koji je…

Nova 25.11.2022
Ninoslav Spasić iz Surdulice, nekadašnji FIFA sudija i funkcioner Fudbalskog saveza regiona istočne Srbije, otac je mlađeg juniora Košarkaškog kluba Radnik S.S. (15) iz ovog mesta, kojeg je u utorak uveče nakon treninga, u svlačionici, jedan od… »
"Sina su mi pretukli zbog patika": Otac dečaka (15) koji je pretučen u Surdulici otkrio jezive detalje vršnjačkog nasilja…

"Sina su mi pretukli zbog patika": Otac dečaka (15) koji je pretučen u Surdulici otkrio jezive detalje vršnjačkog nasilja…

Blic 25.11.2022
Još jedan slučaj brutalnog vršnjačkog nasilja dogodio se u utorak u Surdulici, kada je tinejdžera (15) nakon treninga pretukao drugi dečak. I to sve, kako priča otac pretučenog deteta, zbog novih patika. - Sve se desilo u košarkaškoj sali nakon… »

Vesti dana »