Povezane vesti

Nikolina Pišek progovorila - otkrila zašto ide na sud: Posle skandala s Mišom Grofom, obračunaće se s još jednom osobom!

Nikolina Pišek progovorila - otkrila zašto ide na sud: Posle skandala s Mišom Grofom, obračunaće se s još jednom osobom!

Mondo 25.11.2022
Nikolina Pišek je pravdu odlučila da potraži na sudu, a Miša Grof nije jedini kojeg je tužila. Nikolina Pišek je pravdu odlučila da potraži na sudu, a Miša Grof nije jedini kojeg je tužila. Otkako joj je preminuo suprug Vidoje Ristović… »
"Smestiću ih u institucije" Nakon dizajnerke, Nikolina Pišek tužila i Mišu Grofa: "Van moje želje su mi se upetljali u…

"Smestiću ih u institucije" Nakon dizajnerke, Nikolina Pišek tužila i Mišu Grofa: "Van moje želje su mi se upetljali u…

Blic 25.11.2022
Nikolina Pišek, posle smrti supruga Vidoja Ristovića, našla se na sudu sa svekrvom Mišom Grofom, ali i Bornom Kotromanić, koju je tužila za klevetu. - Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i… »
Nikolina Pišek podnela tužbu protiv Grofa i Borne!

Nikolina Pišek podnela tužbu protiv Grofa i Borne!

Svet plus 25.11.2022
Voditeljka Nikolina Pišek podnela je tužbu protiv Miše Grofa i Borne Kotromanić! Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, kaže Pišekova. Nikolina Pišek zadobila je dosta životnih udaraca u… »

Vesti dana »