Povezane vesti
Nikolina Pišek progovorila - otkrila zašto ide na sud: Posle skandala s Mišom Grofom, obračunaće se s još jednom osobom!
Mondo 25.11.2022
Nikolina Pišek je pravdu odlučila da potraži na sudu, a Miša Grof nije jedini kojeg je tužila. Nikolina Pišek je pravdu odlučila da potraži na sudu, a Miša Grof nije jedini kojeg je tužila. Otkako joj je preminuo suprug Vidoje Ristović, Nikolina Pišek se… »
"Smestiću ih u institucije" Nakon dizajnerke, Nikolina Pišek tužila i Mišu Grofa: "Van moje želje su mi se upetljali u život"…
Blic 25.11.2022
Nikolina Pišek, posle smrti supruga Vidoja Ristovića, našla se na sudu sa svekrvom Mišom Grofom, ali i Bornom Kotromanić, koju je tužila za klevetu. - Reč je o osobama koje su se, ne mojom željom, upetljale u moj život, ja ih nisam pozvala, i meni je… »
Vesti dana »
Danas vrhunac toplotnog talasa, u osam sati najtopliji Zrenjanjin sa 30 stepeni
RTV pre 26 minutajoš 17 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB Pezeškijan: Interakcija sa Hamneijem je veoma teška; Izrael izveo vazdušne napade na jug Libana
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
U Makedonskoj ulici u Beogradu fizički napadnut reditelj Stevan Filipović
Vreme pre 1 minutjoš 7 povezanih
Krećete na put po ovoj vrućini?! Budite na oprezu, na jednom graničnom prelazu je već gužva, i to u oba smera: AMSS izdao hitno upozorenje vozačima, tek sledi pravi kolaps
Blic pre 2 satajoš 9 povezanih
Motociklista (30) i suvozač (37) teško povređeni u udesu u Zemunu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih