Povezane vesti
Sekirom ubio suprugu u Prištini: Ušetao u policijsku stanicu i sve priznao
Kurir 25.11.2022
U Prištini se u ranim jutarnjim satima dogodilo teško ubistvo, kada je, kako je potvrđeno iz Tužilaštva, sedamdesetogodišnji muškarac sekirom oduzeo život svojoj supruzi, a potom se sam predao. Policija je informaciju dobila jutros oko 4 sata, odnosno u… »
Horor u Prištini: Ubio ženu sekirom, pa se predao
Blic 25.11.2022
U Prištini se u ranim jutarnjim satima dogodilo teško ubistvo, kada je, kako je potvrđeno iz Tužilaštva, sedamdesetogodišnji muškarac sekirom oduzeo život svojoj supruzi, a potom se sam predao. Policija je informaciju dobila oko 4 sata, odnosno u… »
Horor u Prištini: Ubio suprugu sekirom
Telegraf 25.11.2022
Policija je informaciju dobila oko 4 sata, odnosno u policijsku stanicu u Prištini tada se pojavio muškarac I.G. (70) i sam se prijavio. U Prištini se u ranim jutarnjim satima dogodilo teško ubistvo, kada je, kako je potvrđeno iz Tužilaštva… »
Vesti dana »
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 5 satijoš 1 povezana
Prognoza za sredu, 18. mart: Danas vetrovito, tokom dana oblačno, mestimično kiša, u planinama sneg
Beta pre 4 satijoš 3 povezane
Iran potvrdio smrt svog najmoćnijeg čoveka, Alija Laridžanija, Izrael preti ajatolahu Hamneiju
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp: Sjedinjenim Državama ne treba NATO jer neće da pomogne otvaranje Ormuskog moreuza
Danas pre 5 satijoš 1 povezana