Povezane vesti
Sekirom ubio suprugu u Prištini: Ušetao u policijsku stanicu i sve priznao
Kurir 25.11.2022
U Prištini se u ranim jutarnjim satima dogodilo teško ubistvo, kada je, kako je potvrđeno iz Tužilaštva, sedamdesetogodišnji muškarac sekirom oduzeo život svojoj supruzi, a potom se sam predao. Policija je informaciju dobila jutros oko 4 sata, odnosno u… »
Horor u Prištini: Ubio ženu sekirom, pa se predao
Blic 25.11.2022
U Prištini se u ranim jutarnjim satima dogodilo teško ubistvo, kada je, kako je potvrđeno iz Tužilaštva, sedamdesetogodišnji muškarac sekirom oduzeo život svojoj supruzi, a potom se sam predao. Policija je informaciju dobila oko 4 sata, odnosno u… »
Horor u Prištini: Ubio suprugu sekirom
Telegraf 25.11.2022
Policija je informaciju dobila oko 4 sata, odnosno u policijsku stanicu u Prištini tada se pojavio muškarac I.G. (70) i sam se prijavio. U Prištini se u ranim jutarnjim satima dogodilo teško ubistvo, kada je, kako je potvrđeno iz Tužilaštva… »
Vesti dana »
Veliki broj Kraljevčana u šetnji podrške profesorki Kleut i novosadskim studentima (VIDE0)
Glas Šumadije pre 44 minutajoš 58 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Trampom: Usaglašeni uslovi bezbednosnih garancija, nerešeno suštinsko pitanje teritorija
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
Otvorene koverte sa prijavama, pet kandidata u trci za direktora RTS-a
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 3 satajoš 25 povezanih