Повезане вести

Хорор прича из Загреба: Родила девојчицу мортус пијана! Измерили јој 2,25 промила, али то није све! Тек је уследио још већ шок!…

Хорор прича из Загреба: Родила девојчицу мортус пијана! Измерили јој 2,25 промила, али то није све! Тек је уследио још већ шок!…

Курир 25.11.2022
Двадесетпетогошињој Загрепчанки Центар за социјални рад одузео је девојчицу и сместио је у Дечији дом, после порођаја када се расплела језива прича, пише загребачки Вечерњи лист. А све је почело када је двадесетпгпдишњакиња… »
Загрепчанка (25) на порођај стигла пијана: "Кад су ми одузели дете, супруг и ја смо се потукли"

Загрепчанка (25) на порођај стигла пијана: "Кад су ми одузели дете, супруг и ја смо се потукли"

Телеграф 25.11.2022
Код девојчице је утврђено да фенотип одговара феталном алкохолном синдрому те је мајци одузета, а и њен син је изузет из породице. Једној 25-годишњој Загрепчанки је мало пре порођаја, чим је примљена у болницу, измерено 2,25… »
Жена дошла пијана на порођај, и то са 2,25 промила! Доктори остали у шоку - беба осетила последице мајчиног понашања!

Жена дошла пијана на порођај, и то са 2,25 промила! Доктори остали у шоку - беба осетила последице мајчиног понашања!

Мондо 25.11.2022
Девојчица је једно време провела на Одељењу за гастроентерологију због слабог напредовања телесне тежине. Девојчица је једно време провела на Одељењу за гастроентерологију због слабог напредовања телесне тежине. Тешко је… »

Вести дана »