Povezane vesti
Kongres bronhologa u Novom Sadu – karcinom pluća poprima razmere epidemije
Moj Novi Sad 25.11.2022
Novi Sad je domaćin Prvog kongresa bronhologa Srbije, koji je okupio oko 200 eminentnih stručnjaka koji se bave bolestima pluća, iz zemlje i regiona. Karcinom pluća predstavlja vodeći uzrok smrtnosti od svih maligniteta u Srbiji, a poslednjih godina… »
Prvi kongres bronhologa Srbije u Novom Sadu
RTV 25.11.2022
NOVI SAD - Novi Sad je domaćin Prvog kongresa bronhologa Srbije, koji je okupio oko 200 eminentnih stručnjaka koji se bave bolestima pluća, iz zemlje i regiona. Karcinom pluća predstavlja vodeći uzrok smrtnosti od svih maligniteta u Srbiji, a poslednjih… »
Vesti dana »

BLOG Dan kada se obeležava 10 meseci od pada nadstrešnice počeo sukobima sa policijom i protestima, odata pošta u 11.52
N1 Info pre 44 minutajoš 70 povezanih

Novi Sad: Kod DIF-a i dalje manja grupa studenata u blokadi, ispred ulaza pripadnici policije
RTV pre 34 minutajoš 30 povezanih

VIDEO Ministar Siniša Mali ponovo u supermarketu: „Neverovatno koliko sam uštedeo na jednoj kupovini koju sam danas obavio“
Nova pre 49 minutajoš 36 povezanih

FOTO VIDEO Katastrofa u Avganistanu: Bolnice preplavljene povređenima, više od 800 žrtava, spasavanje otežano
Nova pre 1 satjoš 38 povezanih

Rhmz dopunio vremensku prognozu: Sunce nas greje do utorka, a onda stiže iznenadni preokret
Mondo pre 1 satjoš 27 povezanih