Povezane vesti
Vodio je nedeljno popodne i intervjuisao sinatru i sofiju Loren: Saša Zalepugin otkrio je jednu pevačicu i prvi pustio veliki…
Kurir 26.11.2022
Legendarni hrvatski i jugoslovenski novinar Aleksandar Saša Zalepugin preminuo je u 91. godini u bolnici od posledica moždanog udara, koji je doživeo u oktobru 2022. godine. Vest o smrti potvrdila na Fejsbuk je njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin… »
Preminuo legendarni voditelj Saša Zalepugin: Zlatni dečko Jugoslavije više od mesec dana bio u komi, oglasila se supruga
Kurir 26.11.2022
Legendarni televizijski voditelj Saša Zalepugin (91) preminuo je noćas u bolnici od posledica moždanog udara koji je doživeo 16. oktobra. "Zbogom, dušo moja, jedino moje - čekaj me", napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk Sašina supruga, modna agentica… »
Preminuo legendarni TV voditelj Saša Zalepugin
Danas 26.11.2022
Saša Zalepugin jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja u bivšoj zajedničkoj državi, uz čiji lik i glas su se provodila nezaboravna nedeljna popodneva u emisijama „Nedeljno popodne“ i „Sastanak bez dnevnog reda“ preminuo je u 91 godini života… »
Preminuo čuveni Saša Zalepugin
Nova 26.11.2022
U 91. godini preminuo je Saša Zalepugin, jedan od najpopularnijih televizijskih voditelja u bivšoj Jugoslaviji, objavio je "Jutarnji list". Tužnu vest potvrdila je njegova supruga Tihana Harapin Zalepugin koja se na Facebooku od njega oprostila rečima: –… »
Vesti dana »
TV najava: Insajder debata - Metak koji je promenio istoriju Srbije
Insajder pre 2 satajoš 61 povezana
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 10 minutajoš 57 povezanih
EU ne vidi neposredne rizike po bezbednost snabdevanja naftom zbog rata sa Iranom
RTV pre 25 minutajoš 43 povezane
U ovom delu Srbije već se namračilo: Evo gde se tokom popodneva očekuju pljuskovi
Telegraf pre 20 minutajoš 30 povezanih