Повезане вести
Део Грбавице без грејања
НовиСад.цом 26.11.2022
Нови Сад - Део Грбавице од 10 сати је без грејања. Како је саопштено, грејања нема због радова на санацији хаварије на вреловодној мрежи у Улици Алексе Шантића 66. Испорука грејања је прекинута за објекте у следећим улицама… »
Део Грбавице без гејања због хаварије
Дневник 26.11.2022
Од 10 сати, због радова на санацији хаварије на вреловодној мрежи у Улици Алексе Шантића 66, биће прекинута испорука топлотне енергије за грејање за објекте у следећим улицама: Алексе Шантића 59, 48а-76, Толстојева, Хоповска… »
Део Грбавице без грејања
Мој Нови Сад 26.11.2022
Данас, 26. новембра 2022. године, од 10 сати, због радова на санацији хаварије на вреловодној мрежи у Улици Алексе Шантића 66, биће прекинута испорука топлотне енергије за грејање за објекте у следећим улицама: • Алексе Шантића… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 36 минутајош 5 повезаних

Прелаз Рафа остаје затворен: Израел чека да Хамас испуни обавезе и врати тела преминулих талаца
Курир пре 1 сатјош 3 повезане

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 7 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана