Povezane vesti
Jedinica ramzana kadirova dobila novo oružje: Pripadnici Ahmata dobili moćni BORZ sa mitraljezima (video)
Kurir 26.11.2022
Čečenski predsednik Ramzan Kadirov je na društvenim mrežama objavio snimak novog naoružanja i opreme koju su dobili pripadnici specijalnih snaga ''Ahmat''. Reč je o oklopnim vozilima BORZ, koja su naoružana mitraljezima Degtjarjova. "Isprobao sam… »
Čečeni dobili novo naoružanje: ''Zadovoljstvo je pucati iz njega na neprijatelja'' (video)
Pravda 26.11.2022
Čečenski predsednik Ramzan Kadirov je na društvenim mrežama objavio snimak novog naoružanja i opreme koju su dobili pripadnici specijalnih snaga ''Ahmat''. Reč je o oklopnim vozilima BORZ, koja su naoružana mitraljezima Degtjarjova. '’Isprobao sam… »
Vesti dana »
SAD optužile bivšeg predsednika Kube Raula Kastra zbog uništenja dva mala aviona i ubistva posada
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Vučićem: Odnosi Ukrajine i Srbije treba da budu snažni, postoji potencijal za njihov razvoj
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 23 povezane
Troicki otkrio koliko Đoković može na Rolan Garosu nakon što mu je postao trener: "Siner je tu, Zverev..."
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Skup podrške uhapšenim Srbima: U Gračanici sutra miran protest zdravstvenih i prosvetnih radnika
Blic pre 2 satajoš 37 povezanih
Tramp: Ne žuri mi se da postignem dogovor sa Iranom; Teheran: Vašington spreman za novi krug rata
RTS pre 21 minutajoš 23 povezane