Povezane vesti

Tragedija na Gružanskom jezeru: Utopio se ribolovac, telo pronađeno na obali

Telegraf 26.11.2022
Beživotno telo ribolovca ronioci su pronašli odmah na desetak metara od obale. Ribolovac iz Kragujevca utopio se danas na Gružanskom jezeru. Nesreća se dogodila u delu Gružanskog jezera zvanom Babino koleno, a događaju je svedočio drugi ribolovac… »

Ribolovac se utopio na Gružanskom jezeru

Dnevnik 26.11.2022
KRAGUJEVAC: Ribolovac iz Kragujevca utopio se na Gružanskom jezeru, nakon što mu se prevrnula pedalina, prenose beogradski mediji. Nesreća se dogodila u delu Gružanskog jezera zvanom Babino koleno, a događaju je svedočio drugi ribolovac. On je… »

Ribolovac se utopio u Gružanskom jezeru

RTS 26.11.2022
Ribolovac iz Kragujevca utopio se u Gružanskom jezeru, nakon što mu se prevrnula pedalina, saznaje RTS. Ribolovac star 72 godine iz Kragujevca utopio se kada mu se prevrnula pedalina. Telo ribolovca pronašli su pripadnici Žandarmerije. Nesreća se… »

Tragedija na Gružanskom jezeru: Utopio se ribolovac iz Kragujevca

Nova 26.11.2022
Ribolovac iz Kragujevca utopio se danas na Gružanskom jezeru. Nesreća se dogodila u delu Gružanskog jezera zvanom Babino koleno, a događaju je svedočio drugi ribolovac. Na njegov poziv na jezero su pristilgi policija i ribočuvarska služba, piše… »

Tragedija u Kragujevcu! Utopio se ribolovac na Gružanskom jezeru, kolega sve posmatrao - Žandarmerija pronašla telo

Mondo 26.11.2022
Jedan ribolovac iz Kragujevca se utopio danas na Gružanskom jezeru. Jedan ribolovac iz Kragujevca se utopio danas na Gružanskom jezeru. Jedan ribolovac iz Kragujevca se utopio danas na Gružanskom jezeru kada mu se prevrnula pedalina. Njegov kolega je… »

Tragedija na Gružanskom jezeru: Utopio se muškarac, intervenisala žandarmerija

B92 26.11.2022
Ribolovac iz Kragujevca utopio se na Gružanskom jezeru. Prevrnula mu se pedalina, sve gledao njegov kolega. Nesreća se dogodila u delu Gružanskog jezera zvanom Babino koleno, a događaju je svedočio drugi ribolovac. On je pozvao odmah policiju koja je… »

Vesti dana »