Povezane vesti
Kadirov: Cilj sprecijalne operacije je uništenje manifestacija satanizma
Danas 27.11.2022
Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na aplikaciji Telegram da je cilj “specijalne vojne operacije” u Ukrajini za njega „potpuno uništenje manifestacija satanizma“. „Dopustite mi da parafraziram poznati citat – idemo samo napred i… »
Rezultat "specijalne operacije" je uništenje satanizma! Oglasio se Kadirov: "Idemo napred i neće nas zaustaviti"
Mondo 27.11.2022
Lider Čečenije Ramzan Kadirov se opet oglasio na Telegramu na temu "specijalne vojne operacije". Lider Čečenije Ramzan Kadirov se opet oglasio na Telegramu na temu "specijalne vojne operacije". Lider Čečenije Ramzan Kadirov je na mrežama napisao da… »
Vesti dana »

Uživo Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Nije počelo suđenje za napad na studente FDU, optuženi žele sporazume s tužilaštvom
N1 Info pre 55 minutajoš 16 povezanih

U Srbiji danas oblačno i hladnije sa lokalnim pljuskovima, temperature do 18 stepeni
Vesti online pre 4 satijoš 18 povezanih

BLOG UŽIVO Studenti objavili tačke okupljanja sa kojih kreću na blokadu Brankovog mosta: Novosadski srednjoškolci ispred Železničke stanice
Nova pre 30 minutajoš 14 povezanih