Povezane vesti
Borjanova Kanada ide kući! Maroko šokirao Belgiju, Nemci se izvukli iz provalije!
Kurir 27.11.2022
Dobro došli na Kurirov blog uživo! Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu, a Kurir je rešio da vas na najbolji način informiše o svim mundijalskim dešavanjima. I to iz minuta u minut! U našem blogu uživo na jednom mestu će pronaći najnovije… »
Mundijal, 8. dan – Dva iznenađenja, goleada Hrvata i remi u derbiju!
Sputnik 27.11.2022
Osmi dan Mundijala u Kataru donosi utakmice u Grupa E i F. U prvom meču Kostarika je dobila Japan, dok je posle toga Maroko iznenadio Belgiju. Hrvatska je nadigrala Kanadu sa 4:1, dok je derbi večeri bio rezervisan za Španiju i Nemačku koje su… »
Posrnula Nemačka protiv razigrane Španije
Politika 27.11.2022
DOHA - Danas u 20 časova očekuje nas derbi grupe E Svetskog prvenstva u fudbalu u Kataru, kada će se susresti reprezentacije Nemačke i Španije. Za Nemce je ova utakmica, kako kažu, finale, jer samo pobedom mogu da ostanu u igri za prolaz u osminu… »
Piksi ciljao pojačanje za Katar Sve otkriveno: Brazilac bio tajni adut za Brazilce, odluka iz prošlosti ga sprečila da…
Alo 27.11.2022
Lijano Vojnvoić bio je blizu dres Sr. - Moj deda je Srbin, došao je iz bivše Jugoslavije. Za mene je bila čast da igram za Srbiju, igrao sam u kvalifikacijama za timove do 19 godina. Srbija je pokušala sve da igram na ovom Svetskom prvenstvu, ali… »
Svetsko prvenstvo osmi dan Borjan protiv Hrvata, sledi meč sa najvećom predigrom
Alo 27.11.2022
Osmi dan Svetsko prvenstva je pred nama. Jedno je sigurno, biće dobrog fudbala. I danas su na programu četiri utakmice. Mnogo se očekuje od duela Hrvatske i Kanade, a posebno posle uvertire i teških reči koje su pale. PIKSI CILJAO POJAČANJE ZA KATAR… »
Vesti dana »
Ovog dana temperatura pada za 20 stepeni! Evo kada u Srbiju stiže drastično zahlađenje, u narednim danima žestoke vremenske oscilacije
Kurir pre 2 satajoš 23 povezane
Selektor Švajcarske pred Srbiju: „Želimo poštovanje srpskih navijača, a ne kao u Leskovcu“
Nova pre 24 minutajoš 21 povezana