Povezane vesti
Maradoni nije bio potreban doping da bi bolje igrao
Politika 27.11.2022
RIM - Nekadašnji argentinski fudbalski reprezentativac Klaudio Kaniđa, izjavio da njegovom bivšem saigraču Dijegu Armandu Maradoni nije bio potreban doping da bi bolje igrao, prenosi Tanjug. Maradona je pao na doping testu tokom Svetskog prvenstva 1994… »
Maradona i doping: "NJemu to nije bilo potrebno da bi bolje igrao" (video)
Večernje novosti 27.11.2022
NEKADAŠNJI argentinski fudbalski reprezentativac Klaudio Kaniđa, izjavio da njegovom bivšem saigraču Dijegu Armandu Maradoni nije bio potreban doping da bi bolje igrao. Foto: Društvene mreže Maradona je pao na doping testu tokom Svetskog prvenstva 1994… »
„Doping? Dijegu droga nije bila potrebna da bi bolje igrao“
N1 Info 27.11.2022
Legendarni argentinski napadač Klaudio Kaniđa kaže da je Dijega Maradonu mnogo pogodio pad na doping testu tokom Mundijala 1994. godine. „To ga je razorilo. Uspeo sam da dođem u njegovu sobu i da ga zagrlim. Malo smo toga rekli, tek nekoliko reči. Dijego… »
„Doping? Dijegu droga nije bila potrebna da bi bolje igrao“
Sport klub 27.11.2022
Legendarni argentinski napadač Klaudio Kaniđa kaže da je Dijega Maradonu mnogo pogodio pad na doping testu tokom Mundijala 1994. godine. „To ga je razorilo. Uspeo sam da dođem u njegovu sobu i da ga zagrlim. Malo smo toga rekli, tek nekoliko reči. Dijego… »
Vesti dana »

Tramp stavlja policiju Vašingtona pod federalnu kontrolu, želi da rastera beskućnike
Beta pre 49 minutajoš 91 povezana

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
Južne vesti pre 2 satajoš 33 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
N1 Info pre 6 satijoš 20 povezanih

U selu Čapljinac kod Niša izbio požar, ugrožene porodične kuće
N1 Info pre 33 minutajoš 86 povezanih

Smanjena vrednost građevinskih radova u Srbiji u drugom kvartalu
Radio 021 pre 2 satajoš 27 povezanih