Povezane vesti
Sada je oženjen i čeka dete: Ana Kokić ne želi da priča o Rađenu, a evo šta kaže o tome što će njene ćerke dobiti…
Mondo 27.11.2022
Ana Kokić je jasno stavila do znanja da više ne želi da je sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom spajaju u bilo kakvom kontekstu. Ana Kokić je jasno stavila do znanja da više ne želi da je sa bivšim suprugom Nikolom Rađenom spajaju u bilo kakvom… »
"Oženjen je, očekuje dete, ne bih više o njemu" Ana Kokić o bivšem mužu Rađenu, pa otkriva zbog čega nema dečka!
Kurir 27.11.2022
Pevačica Ana Kokić priznala je da nema jače polovine, pa je otkrila zbog čega je to tako. Ona je otkrila da je "mrzi" da upoznaje muškarce. - Mrzi me da imam nekog. Stvarno ne mogu. Baš me mrzi da upoznam nekog, pa da li ste jedno za drugo, da li… »
Vesti dana »
Najmanje deset mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu, Bajden odobrio Kijevu korišćenje američkih raketa na Rusiju
BBC News pre 2 satajoš 13 povezanih
Novi Sad ponovo stao zbog tragedije na Železničkoj stanici, preminula još jedna žrtva nesreće
BBC News pre 1 satjoš 4 povezane
Zvezda ubacila preko 100 poena protiv Borca, pucački trening crveno-belih pred derbi
Danas pre 2 satajoš 3 povezane