Povezane vesti

Oglasila se nakon šok snimka na kom je bivši pljuje i vređa! Bivša zadrugarka progovorila - ukrao mi je telefon i auto!

Oglasila se nakon šok snimka na kom je bivši pljuje i vređa! Bivša zadrugarka progovorila - ukrao mi je telefon i auto!

Mondo 27.11.2022
Ana Jovanović se oglasila nakon što je u javnost dospeo njen skandalozni snimak s bivšim dečkom i objasnila šta se dogodilo. Ana Jovanović se oglasila nakon što je u javnost dospeo njen skandalozni snimak s bivšim dečkom i objasnila šta se… »
Bivša zadrugarka otvorila dušu nakon snimka gde je dečko pljuje i vređa: Pobegao je iz kola sa sve mojim telefonom i…

Bivša zadrugarka otvorila dušu nakon snimka gde je dečko pljuje i vređa: Pobegao je iz kola sa sve mojim telefonom i…

Kurir 27.11.2022
Ana Jovanović, bivša zadrugarka, oglasila se nakon javnog skandala i video-snimaka na kojima je dečko fizički napada. Podsetimo, Anin Instagram profil, kako ona navodi, hakovao je njen bivši partner Nikola Ilić, prilikom čega su njeni pratioci… »
"Psihičko stanje mi je jako loše" Ana Jovanović ekskluzivno za Alo! nakon prebijanja, otkrila šok detalje okršaja sa…

"Psihičko stanje mi je jako loše" Ana Jovanović ekskluzivno za Alo! nakon prebijanja, otkrila šok detalje okršaja sa…

Alo 27.11.2022
Drama u njenom životu tu nije prestala, te se Ana tokom čitavog jučerašnjeg dana prepirala sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem. Bivša zadrugarka Ana Jovanović našla se u centru skandala nakon što je u javnost isplivao video snimak na kojem je… »

Vesti dana »