Povezane vesti
Oglasila se nakon šok snimka na kom je bivši pljuje i vređa! Bivša zadrugarka progovorila - ukrao mi je telefon i auto!
Mondo 27.11.2022
Ana Jovanović se oglasila nakon što je u javnost dospeo njen skandalozni snimak s bivšim dečkom i objasnila šta se dogodilo. Ana Jovanović se oglasila nakon što je u javnost dospeo njen skandalozni snimak s bivšim dečkom i objasnila šta se… »
Bivša zadrugarka otvorila dušu nakon snimka gde je dečko pljuje i vređa: Pobegao je iz kola sa sve mojim telefonom i…
Kurir 27.11.2022
Ana Jovanović, bivša zadrugarka, oglasila se nakon javnog skandala i video-snimaka na kojima je dečko fizički napada. Podsetimo, Anin Instagram profil, kako ona navodi, hakovao je njen bivši partner Nikola Ilić, prilikom čega su njeni pratioci… »
"Psihičko stanje mi je jako loše" Ana Jovanović ekskluzivno za Alo! nakon prebijanja, otkrila šok detalje okršaja sa…
Alo 27.11.2022
Drama u njenom životu tu nije prestala, te se Ana tokom čitavog jučerašnjeg dana prepirala sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem. Bivša zadrugarka Ana Jovanović našla se u centru skandala nakon što je u javnost isplivao video snimak na kojem je… »
Vesti dana »

Šta je cilj pet zahteva sa velikog skupa SNS: "Sve se svodi na jednu stvar"
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih

MUP: Kontradiktorne izjave o jučerašnjem incidentu sa Manojlovićem
Insajder pre 52 minutajoš 9 povezanih