Povezane vesti
Oglasila se nakon šok snimka na kom je bivši pljuje i vređa! Bivša zadrugarka progovorila - ukrao mi je telefon i auto!
Mondo 27.11.2022
Ana Jovanović se oglasila nakon što je u javnost dospeo njen skandalozni snimak s bivšim dečkom i objasnila šta se dogodilo. Ana Jovanović se oglasila nakon što je u javnost dospeo njen skandalozni snimak s bivšim dečkom i objasnila šta se dogodilo… »
Bivša zadrugarka otvorila dušu nakon snimka gde je dečko pljuje i vređa: Pobegao je iz kola sa sve mojim telefonom i ključem!…
Kurir 27.11.2022
Ana Jovanović, bivša zadrugarka, oglasila se nakon javnog skandala i video-snimaka na kojima je dečko fizički napada. Podsetimo, Anin Instagram profil, kako ona navodi, hakovao je njen bivši partner Nikola Ilić, prilikom čega su njeni pratioci imali… »
"Psihičko stanje mi je jako loše" Ana Jovanović ekskluzivno za Alo! nakon prebijanja, otkrila šok detalje okršaja sa bivšim…
Alo 27.11.2022
Drama u njenom životu tu nije prestala, te se Ana tokom čitavog jučerašnjeg dana prepirala sa bivšim dečkom Nikolom Ilićem. Bivša zadrugarka Ana Jovanović našla se u centru skandala nakon što je u javnost isplivao video snimak na kojem je muškarac udara… »
Vesti dana »

Viši sud u Novom Sadu: Ne opstruišemo vođenje istrage za pad nadsrešnice
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Pažnja! Sutra velika akcija policije na srpskim putevima, a posebna pažnja se obraća na ove 2 stvari! Zbog ovoga je već uhapšeno više od 100 vozača!
Kurir pre 4 minutajoš 17 povezanih

Eskalacija sukoba između Izraela i Irana uz diplomatske napore i vojne pretnje
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 173 povezane

U Evroligi od naredne sezone 20 klubova, Zvezda i Partizan dobili trogodišnje licence
Politika pre 1 satjoš 31 povezana

Dve trećine malih biznisa u Srbiji startuje iz sopstvenih sredstava
BizLife pre 44 minutajoš 9 povezanih