Povezane vesti
Deda Stanoje (71) je digao penzionerski kredit i gorko zažalio: „Zašto mi ovo niko nije odmah rekao?“
Nova 26.11.2022
Najstariji građani često su ograničenih mogućnosti kada su u pitanju zaduživanja kod banaka i pronalaženje dodatnih novčanih sredstava. Zbog godina i kreditne sposobnosti koja zavisi od primanja, uglavnom jedine opcije koje su im dostupne kod banaka jesu… »
Deda Stanoje (71) je digao penzionerski kredit i gorko zažalio: „Zašto mi ovo niko nije odmah rekao?“
Nova 26.11.2022
Najstariji građani često su ograničenih mogućnosti kada su u pitanju zaduživanja kod banaka i pronalaženje dodatnih novčanih sredstava. Zbog godina i kreditne sposobnosti koja zavisi od primanja, uglavnom jedine opcije koje su im dostupne kod banaka jesu… »
Deda Stanoje podigao penzionerski kredit, pa gorko zažalio: „Zašto mi ovo niko nije rekao?“
Luftika 26.11.2022
Kada govorimo o zaduživanju kod banaka i pronalaženju dodatnih novčanih sredstava, najstariji građani Srbije uglavnom su vrlo ograničenih mogućnosti. Zbog njihovih godina i kreditne sposobnosti koja direktno zavisi od visine penzije, jedina opcija koju… »
Vesti dana »
Istekao rok za upis bespravnih objekata: U Pirotu podneto više od 8.000 zahteva, prva rešenja krajem februara
Pirotske vesti pre 17 minutajoš 70 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1 kod Pionirskog parka
Insajder pre 2 satajoš 7 povezanih
Zbog najavljenog nevremena, oglasili se i "Putevi Srbije"! Imaju važno upozorenje za vozače
Blic pre 37 minutajoš 50 povezanih