Povezane vesti
Ana Bekuta progovorila o mrkonjićevom testamentu! Komentarisala spekulacije i otkrila kome je pripala sva imovina! Foto
Mondo 28.11.2022
Ana Bekuta se oglasila povodom priča i spekulacija o testamentu Milutina Mrkonjića, otkrila istinu. Ana Bekuta se oglasila povodom priča i spekulacija o testamentu Milutina Mrkonjića, otkrila istinu. Godinu dana prošlo je od smrti političara… »
Ana Bekuta konačno otkrila kome je pripala sva imovina Milutina Mrkonjića: "Ja sam zarađivala više nego on"
Blic 28.11.2022
Godinu dana nakon smrti političara Milutina Mrkonjića, njegova partnerka pevačica Ana Bekuta otkrila je kome je ostala imovina koju je on posedovao. - Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 57 minutajoš 42 povezane
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Radio sto plus pre 8 satijoš 10 povezanih
SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih
Dr Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTS pre 5 satijoš 18 povezanih
Zvezdin Tur de Frans - Mogu li "Crveno-beli" do još jedne pobede u Francuskoj?
Sportske.net pre 2 satajoš 16 povezanih