Povezane vesti
Ana Bekuta progovorila o mrkonjićevom testamentu! Komentarisala spekulacije i otkrila kome je pripala sva imovina! Foto
Mondo 28.11.2022
Ana Bekuta se oglasila povodom priča i spekulacija o testamentu Milutina Mrkonjića, otkrila istinu. Ana Bekuta se oglasila povodom priča i spekulacija o testamentu Milutina Mrkonjića, otkrila istinu. Godinu dana prošlo je od smrti političara… »
Ana Bekuta konačno otkrila kome je pripala sva imovina Milutina Mrkonjića: "Ja sam zarađivala više nego on"
Blic 28.11.2022
Godinu dana nakon smrti političara Milutina Mrkonjića, njegova partnerka pevačica Ana Bekuta otkrila je kome je ostala imovina koju je on posedovao. - Dok mi se u zadnjih godinu dana rušio svet, mnogi su raspravljali o mojoj i Milutinovoj imovini… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Blokade fakulteta i Rektorata 24 sata dnevno: Studenti podeljeni u dve smene, ne odustaju od svojih zahteva
Nova pre 32 minutajoš 40 povezanih
Ako vas je obradovalo Vučićevo povećanje penzija, Danica Popović ima zabrinjavajuće upozorenje
Nova pre 1 satjoš 26 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane