Povezane vesti
Ustaju da me pozdrave kad ulazim, a u učionici je sve pod konac: Deca u seoskim školama za vršnjačko nasilje samo su čuli iz…
RINA 28.11.2022
Pretraga Registracija Ustaju da me pozdrave kad ulazim, a u učionici je sve pod konac: Deca u seoskim školama za vršnjačko nasilje samo su čuli iz priča i videli na televiziji, učitelji i nastavnici imaju autoritet (FOTO) Gornji Milanovac - Dok je u… »
U ovoj školi deca ustaju kada nastavnik ulazi u učionicu: Za vršnjačko nasilje samo su čuli iz priča i videli na televiziji…
Blic 28.11.2022
Dok je u gradovima širom Srbije vršnjačko nasilje uzelo maha i svaki dan stižu vesti o nekom novom incidentu, u seoskom školama sve seća na neka stara vremena. Zna se i poštuje red, učitelji i nastavnici imaju neupitan autoritet pred kojim ne ustapaju ni… »
"Ustaju da me pozdrave kad ulazim, zna se red": Deca u seoskim školama za nasilje su čula samo iz priča
Telegraf 28.11.2022
Zna se i poštuje red, učitelji i nastavnici imaju neupitan autoritet pred kojim ne ustupaju ni roditelji, priča učiteljica. Dok je u gradovima širom Srbije vršnjačko nasilje uzelo maha i svaki dan stižu vesti o nekom novom incidentu, u seoskom školama… »
Vesti dana »

Protest ispred Palate pravde u Novom Sadu: Okupljeni traže puštanje na slobodu uhapšenih, policija okružila zgradu, uhapšen poslanik PSG (foto, video)
Blic pre 40 minutajoš 28 povezanih

Uživo "bomba" iz bele kuće, počele pripreme za sastanak veka! Putin i Zelenski uskoro za istim stolom, Tramp je obećao ovo: "Za 10 dana sve može da bude gotovo" (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 83 povezane

Spremite se za najtopliji dan ove sedmice, evo i kada: Srbija će goreti na 38 stepeni
Telegraf pre 1 satjoš 20 povezanih

"Od oktobra povećanje minimalca na 500 evra, od januara na 550" Mali: Prosečna plata 1.000 evra do kraja godine
Blic pre 1 satjoš 13 povezanih