Povezane vesti
Ja sam kriv što je 3:3?! Predsednik iz Norveške o utakmici: Tužan sam što nismo pobedili, ali ću svim srcem uvek biti uz Orlove…
Kurir 28.11.2022
Pobedili, izgubili, svejedno je, uvek ću svim srcem biti uz Orlove, rekao je predsednik. OSLO - Ja sam kriv što je 3:3?... Nažalost nisam mogao da gledam, žao mi je što nismo pobedili, valjda nema nikog kome nije žao, ja sam tužan, svako od nas... Umem… »
Igraćemo i pobedićemo Predsednik Vučić o "orlovima"
Alo 28.11.2022
Predsenik Srbije Aleksandar Vučić, oglasio se posle remija fudbalera Srbije i Kameruna na Mundijalu u Kataru. – Nisam moglao da gledam utakmicu, razmišljao sam o drugim stvarima u tom trenutku. Žao mi je, kao i svakom. Naši ljudi su tužni, da im ja solim… »
Vučić nakon utakmice Srbije i Kameruna: Ja sam kriv što je 3:3?
Radio 021 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Vučić je u Norveškoj gde je razgovarao sa predstavnicima te kraljevine o saradnji u oblasti energetike. Predsednik… »
Vučić se u Norveškoj svađao sa tvitom Lutovca: Ja sam kriv što je 3:3?
N1 Info 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Predsednik je krenuo put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
„Ja sam kriv što je 3:3“: Vučić se oglasio posle utakmice Srbije, pa se svađao sa tvitom Lutovca i pričao šta je pevao na…
Nova 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Šef srpske države krenuo je put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
Vesti dana »
Izabrano osam članova Savet REM-a, nije izabran kandidat nacionalnih saveta nacionalnih manjina
RTV Novi Pazar pre 34 minutajoš 65 povezanih
BLOG UŽIVO „Ovo može da bude kobno po mene, ali možda će po vas biti dobro“: Obraćanje Dijane Hrke, kaže da joj je lošije, ali da ide do kraja
Nova pre 54 minutajoš 111 povezana
Srbija zvala Motu posle odlaska Piksija - ovo je bio njegov odgovor!
Sportske.net pre 49 minutajoš 40 povezanih
Kada će pasti prvi sneg: Čubrilo otkrio tačan datum padavina u prognozi za kraj novembra
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Jerinić: Milan Antonijević kandidat SNS-a za poverenika za zaštitu ravnopravnosti
Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih