Povezane vesti
"Svim srcem sam uz te momke!" Aleksandar Vučić o meču Srbija - Kamerun: Vidite razliku između građana Srbije i političke elite…
Večernje novosti 28.11.2022
SRBIJA je u drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu odigrala nerešeno protiv Kameruna (3:3). Posle remija "orlova" oglasio se i predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić. UPOZORENJE Predsednik Vučić, Foto Tanjug On je prokomentarisao i današnju utakmicu naše… »
Vučić posle utakmice Srbije: Ja sam kriv što je 3:3
Glas Zaječara 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Šef srpske države krenuo je put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
Vučić posle utakmice Srbije: Ja sam kriv što je 3:3
Danas 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Šef srpske države krenuo je put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
Vesti dana »

U kineskom Tjenđinu počeo samit Šangajske organizacije za saradnju: Prioritet "zbližavanje" Pekinga i Nju Delhija
Euronews pre 47 minutajoš 50 povezanih

Od sutra se primenjuje uredba o posebnim maržama, odnosi se na 23 vrste robe
RTV pre 2 satajoš 32 povezane

Srca sa bojama srpske zastave: Poznati se obratili Bogdanu Bogdanoviću, nakon njegove poruke reprezentaciji: Marija Šerifović i Andrija Milošević uz kapitena
Blic pre 7 minutajoš 59 povezanih

Terazijama ponovo idu automobili: Radovi završeni, centralne ulice otvorene za saobraćaj (foto)
Dnevnik pre 3 satajoš 24 povezane