Povezane vesti
"Svim srcem sam uz te momke!" Aleksandar Vučić o meču Srbija - Kamerun: Vidite razliku između građana Srbije i političke elite…
Večernje novosti 28.11.2022
SRBIJA je u drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu odigrala nerešeno protiv Kameruna (3:3). Posle remija "orlova" oglasio se i predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić. UPOZORENJE Predsednik Vučić, Foto Tanjug On je prokomentarisao i današnju utakmicu naše… »
Vučić posle utakmice Srbije: Ja sam kriv što je 3:3
Glas Zaječara 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Šef srpske države krenuo je put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
Vučić posle utakmice Srbije: Ja sam kriv što je 3:3
Danas 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Šef srpske države krenuo je put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
Vesti dana »
Skupština Srbije završila rad: Poslanici raspravljali o izmenama izbornih zakona, odbijeni predlozi opozicije
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 89 povezanih
Grupa "Lavina" se oglasila tik pred početak Evrovizije 2026. Otkrili da li im se javila Marija Šerifović, pa poručili: "Nema stajanja"
Blic pre 18 minutajoš 28 povezanih
Četvrta ostavka u britanskoj vladi, raste pritisak na premijera Starmera
BBC News pre 18 minutajoš 27 povezanih