Povezane vesti
"Svim srcem sam uz te momke!" Aleksandar Vučić o meču Srbija - Kamerun: Vidite razliku između građana Srbije i političke elite…
Večernje novosti 28.11.2022
SRBIJA je u drugoj utakmici na Svetskom prvenstvu odigrala nerešeno protiv Kameruna (3:3). Posle remija "orlova" oglasio se i predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić. UPOZORENJE Predsednik Vučić, Foto Tanjug On je prokomentarisao i današnju utakmicu naše… »
Vučić posle utakmice Srbije: Ja sam kriv što je 3:3
Glas Zaječara 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Šef srpske države krenuo je put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
Vučić posle utakmice Srbije: Ja sam kriv što je 3:3
Danas 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Osla i prokomentarisao remi fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna na Mundijalu (3:3). Šef srpske države krenuo je put Osla gde je razgovarao sa predstavnicima Kraljevine Norveške o saradnji u oblasti… »
Vesti dana »

Bojkotovali netanjahua: Delegacije masovno napustile salu UN pre govora premijera Izraela (video, foto)
Kurir pre 2 minutajoš 26 povezanih

Advokat: Orlić treba da podnese ostavku i da je BIA znala za kamp kod Loznice, i da nije
Beta pre 32 minutajoš 45 povezanih

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 94 povezane

Promenljivo i svežije vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima, grmljavinom i olujnim udarima vetra
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 34 povezane

Macut: Zakon o legalizaciji danas na vladi, decenijska priča dobija "fascinantan epilog"
RTV pre 4 satijoš 25 povezanih