Повезане вести

Вучић: И за мене је питање статуса Косова и Метохије завршено

Вучић: И за мене је питање статуса Косова и Метохије завршено

Вести онлине 28.11.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се Аљбин Курти углавном ослања на силу великих и моћнијих земаља са Запада и рачуна да ће да приморају Србију да нешто прихвати, а никако да се придржава онога што је потписано… »
Вучић: Ако је за Куртија завршено питање статуса Косова, и за мене је

Данас 28.11.2022
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да ако Курти каже да је за њега питање статуса Косово завршено, да је и за њега а ли да он то базира на важнијим документима. – Ако Курти каже да је за њега завршено питање… »

Н1 Инфо 28.11.2022
Председник Александар Вучић изјавио је да поводом наставка преговора са Приштином "нема превише наде, већ има страх од будућих догађаја". Вучић је новинарима у Ослу, где је у дводневној посети Норвешкој, рекао да ако косовски… »

Нови магазин 28.11.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да поводом наставка преговора са Приштином "нема превише наде, већ има страх од будућих догађаја". Вучић је новинарима у Ослу, где је у дводневној посети Норвешкој, рекао да ако… »
"И за мене је питање статуса Косова завршено": Вучић из Норвешке: Свој став о томе базирам на Резолуцији 1244 (видео)

"И за мене је питање статуса Косова завршено": Вучић из Норвешке: Свој став о томе базирам на Резолуцији 1244 (видео)

Блиц 28.11.2022
"Ако Курти каже да је за њега питање статус Косово завршено - добро. Ја сам му захвалан. Јер је и за мене питање статуса завршено", рекао је данас председник Србије Александар Вучић. - Ту свршеност статуса базирам на једном… »
Вучић: Курти се ослања на силу великих и моћнијих земаља са Запада, на северу Косова и Метохије ври

Вучић: Курти се ослања на силу великих и моћнијих земаља са Запада, на северу Косова и Метохије ври

Еуроневс 28.11.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се Аљбин Курти углавном ослања на силу великих и моћнијих земаља са Запада и рачуна да ће да приморају Србију да нешто прихвати, а никако да се придржава онога што је потписано… »
Вучиц: Немам превише наде, већ страх од будућих догађаја

Вучиц: Немам превише наде, већ страх од будућих догађаја

ИндексОнлине 28.11.2022
ОСЛО – Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се Аљбин Курти углавном ослања на силу великих и моћнијих земаља са Запада и рачуна да ће да приморају Србију да нешто прихвати, а никако да се придржава онога што је… »

Вести дана »