Povezane vesti
Vučić: I za mene je pitanje statusa Kosova i Metohije završeno
Vesti online 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Aljbin Kurti uglavnom oslanja na silu velikih i moćnijih zemalja sa Zapada i računa da će da primoraju Srbiju da nešto prihvati, a nikako da se pridržava onoga što je potpisano. Na pitanje čemu možemo… »
Vučić: Ako je za Kurtija završeno pitanje statusa Kosova, i za mene je
Danas 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da ako Kurti kaže da je za njega pitanje statusa Kosovo završeno, da je i za njega a li da on to bazira na važnijim dokumentima. – Ako Kurti kaže da je za njega završeno pitanje statusa. Dobro. Jer i za… »
N1 Info 28.11.2022
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da povodom nastavka pregovora sa Prištinom "nema previše nade, već ima strah od budućih događaja". Vučić je novinarima u Oslu, gde je u dvodnevnoj poseti Norveškoj, rekao da ako kosovski premijer Aljbin Kurti kaže… »
Novi magazin 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da povodom nastavka pregovora sa Prištinom "nema previše nade, već ima strah od budućih događaja". Vučić je novinarima u Oslu, gde je u dvodnevnoj poseti Norveškoj, rekao da ako kosovski premijer Aljbin… »
"I za mene je pitanje statusa Kosova završeno": Vučić iz Norveške: Svoj stav o tome baziram na Rezoluciji 1244 (video)
Blic 28.11.2022
"Ako Kurti kaže da je za njega pitanje status Kosovo završeno - dobro. Ja sam mu zahvalan. Jer je i za mene pitanje statusa završeno", rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Tu svršenost statusa baziram na jednom dokumentu, Rezoluciji 1244… »
Vučić: Kurti se oslanja na silu velikih i moćnijih zemalja sa Zapada, na severu Kosova i Metohije vri
Euronews 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Aljbin Kurti uglavnom oslanja na silu velikih i moćnijih zemalja sa Zapada i računa da će da primoraju Srbiju da nešto prihvati, a nikako da se pridržava onoga što je potpisano. Na pitanje čemu možemo… »
Vučic: Nemam previše nade, već strah od budućih događaja
IndeksOnline 28.11.2022
OSLO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se Aljbin Kurti uglavnom oslanja na silu velikih i moćnijih zemalja sa Zapada i računa da će da primoraju Srbiju da nešto prihvati, a nikako da se pridržava onoga što je potpisano. Na pitanje čemu… »
Vesti dana »
Ambasadorka Srbije u Indoneziji: Naši državljani možda u pogođenom području
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, SAD pozvale Netanjahua da preduzme "male korake" ka razoružanju Hamasa
Euronews pre 52 minutajoš 11 povezanih
Nova računica minimalca za 2027. Plata će preći 82.000 dinara, ali samo pod jednim uslovom
Kamatica pre 2 satajoš 10 povezanih