Povezane vesti
Kako do pomoći države kada dobijete dete
Ozon 28.11.2022
Trudničko, porodiljsko, dečiji dodatak, jednokratne i dugoročne pomoći – svaka porodica koja dobije dete u Srbiji suočava se sa širokom paletom novih pojmova i uslova koji mogu da im otežaju ili olakšaju roditeljstvo. Prema podacima Republičkog zavoda za… »
Sve manje prvaka u Rekovcu, kako opština popravlja demografsku sliku
RTS 28.11.2022
U Srbiji je, u periodu od januara do oktobara ove godine rođeno 51.401 dete, što je u odnosu na isti period prošle godine, rast od 0,8 odsto, saopštio je Republički zavod za statistiku. Najviše dece rođeno je u beogradskom regionu. Neslavni rekord drži… »
U Sremskoj Mitrovici 215 majki dobilo 300.000 dinara
Ozon 28.11.2022
Od početka godine, kada je doneta mera da država za prvorođeno dete dodeljuje 300.000 dinara, do sada je u Srbiji 21.853 majki dobilo taj roditeljski dodatak. U Sremskoj Mitrovici taj broj je 215. U januaru su počele da se primenjuju nove odredbe Zakona… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 2 satajoš 19 povezanih
Asmin bahato odbio da se izvini Stanijinoj mami: Njegova porodica pobesnela, pa uputili važan zahtev
Telegraf pre 2 satajoš 15 povezanih
"Ne znam kako bih ja reagovao na njenom mestu": Asmin i Maja progovorili o svojoj vezi nakon izlaska iz Elite
Mondo pre 14 minutajoš 13 povezanih
Oblačno i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom
RTS pre 2 satajoš 9 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku, SAD izvele novu rundu udara na Iran, Teheran traži osudu Saveta bezbednosti UN
Euronews pre 45 minutajoš 8 povezanih