Povezane vesti
Javio se komšinici, pa dobio batine od njenog momka: "Kome ti to ćao, znaš li ko sam ja" - Nišlija unakažen pred svadbu
Mondo 28.11.2022
Nišlija je brutalno pretučen nedelju dana pred svoju svadbu, samo zato što se javio komšinici. Nišlija je brutalno pretučen nedelju dana pred svoju svadbu, samo zato što se javio komšinici. Nišliju (29) brutalno je pretukao osamnaestogodišnji mladić… »
"Umesto da se radujemo svadbi, mi smo u strahu": Ispovest roditelja Nišlije koji je brutalno pretučen uoči venčanja samo jer…
Blic 28.11.2022
“Umesto da se radujemo jer nam se sin sledeće nedelje ženi, mi smo u strahu. Plašimo se šta će biti kada izađe iz bolnice, nećemo smeti samog da ga pustimo na ulicu. U strahu smo i mi i on jer mladić koji ga je napao nije u pritvoru, viđamo ga u kraju”… »
Vesti dana »

Nevreme preti celoj Hrvatskoj: Na snazi meteoalarmi, evo gde se očekuju najjače oluje
Telegraf pre 43 minutajoš 19 povezanih

Pogođena rafinerija "Kiriši" u Lenjingradskoj oblasti; Rusi napali Dnjepar
RTS pre 44 minutajoš 10 povezanih

"Lažni prijatelj": Frankfurter algemajne cajtung o odnosu Vučića sa Putinom i Zapadom
N1 Info pre 49 minutajoš 1 povezana

Gde gledati finale Nemačka – Turska? Vreme je za najveći košarkaški spektakl
Nova pre 14 minutajoš 9 povezanih

Stanje na putevima i graničnim prelazima Na Batrovcima teretnjaci čekaju dva sata
Dnevnik pre 1 satjoš 4 povezane