Povezane vesti
Javio se komšinici, pa dobio batine od njenog momka: "Kome ti to ćao, znaš li ko sam ja" - Nišlija unakažen pred svadbu
Mondo 28.11.2022
Nišlija je brutalno pretučen nedelju dana pred svoju svadbu, samo zato što se javio komšinici. Nišlija je brutalno pretučen nedelju dana pred svoju svadbu, samo zato što se javio komšinici. Nišliju (29) brutalno je pretukao osamnaestogodišnji mladić… »
"Umesto da se radujemo svadbi, mi smo u strahu": Ispovest roditelja Nišlije koji je brutalno pretučen uoči venčanja samo jer…
Blic 28.11.2022
“Umesto da se radujemo jer nam se sin sledeće nedelje ženi, mi smo u strahu. Plašimo se šta će biti kada izađe iz bolnice, nećemo smeti samog da ga pustimo na ulicu. U strahu smo i mi i on jer mladić koji ga je napao nije u pritvoru, viđamo ga u kraju”… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnijeg vazduha: Temperatura drastično pala, a evo šta nas čeka tokom noći
Telegraf pre 1 satjoš 36 povezanih
UŽIVO: Rat u Ukrajini Zelenski: Ukrajina podržava energetsko primirje i očekuje detalje od SAD
Euronews pre 1 satjoš 88 povezanih
Novi napad na aerodrom u Rijadu: Prvi snimci eksplozije nakon masakra sa velikim brojem mrtvih (video)
Mondo pre 59 minutajoš 59 povezanih
Studentska lista optužila RIK i ministarstva za opstrukciju glasanja dijaspore, najavila žalbu Upravnom sudu
Insajder pre 7 satijoš 10 povezanih