Povezane vesti
Vučić: Moramo da idemo u korak sa svetom
Politika 29.11.2022
Samo u elektromrežu treba da uložimo oko 10 milijardi.- Kurti može da ide u Brisel, kad god hoće i kako god hoće, to je njegova volja. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji se nalazi u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Norveškoj poručio je da su napravljeni… »
Vučić sa srpskim studentima u Trondhajmu
Politika 29.11.2022
TRONDHAJM - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Trondhajmu sa srpskim studentima Norveškog univerziteta nauke i tehnologije (NTNU) i poručio da će nam u narednom periodu u Srbiji biti potrebni stručnjaci za obnovljive izvore energije… »
Predsednik: Dodatni razvoj prijateljstva i poverenja Srbije i Norveške
RTV 29.11.2022
OSLO - Svi razgovori u Norveškoj, posebno sa kraljem Haraldom V i prestolonaslednikom Hokonom, te premijerom Junasom Garom Stereom, doneli su dodatni razvoj i prijateljstva, ali i poverenja između dve zemlje, poručio je danas predsednik Srbije Aleksadnar… »
Da mi je neko rekao da ću za života uspeti da napravim i bateriju! Predsednik u Norveškoj: Ponosan što sam naučio nešto novo…
Kurir 29.11.2022
TRONDHAJM - Da mi je neko rekao da ću za života uspeti da napravim i bateriju, ne bih mu verovao. Ponosan što sam video i naučio nešto novo, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić iz Trondhajma, drugog dana zvanične posete Norveškoj, na Instagram… »
Vučić napravio bateriju i otkrio još jedan svoj talenat: Da mi je neko rekao da ću za života uspeti…
Nova 29.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa srpskim studentima u Norveškoj i tom prilikom napravio bateriju. Vučić se sastao sa srpskim studentima u Norveškoj i poručio da će nam u narednom periodu biti potrebni stručnjaci za obnovljive izvore… »
Vučić u Trondhejmu: Studenti planiraju da se vrate u Srbiju, na razvoju energetike radićemo sa najboljima
RTS 29.11.2022
Predsednik Aleksandar Vučić je u okviru dvodnevne posete Norveškoj obišao univerzitetski i naučni centar u Trondhejmu, gde se sastao sa srpskim studentima. Zadovoljan je što je od njih čuo da planiraju da se vrate u Srbiju što, kaže, ranije nije bio… »
Vučić o sporu sa registarskim tablicama poručio Kurtiju: Srećan put u Brisel mu želim
Euronews 29.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je po pitanju statusa Kosova i Metohije, i za njega to pitanje završeno, i to – u skladu sa Poveljom Ujedinjenih nacija i Rezolucijom SB UN 1244. Komentarišući izjavu Aljbina Kurtija da neće u Brisel… »
Direktno uključenje predsednika iz trondhajma: Sreo sam se s našim studetima, a ovo je na mene ostavilo najveći utisak! (foto)…
Kurir 29.11.2022
TRONDHAJM - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji boravi u zvaničnoj poseti Norveškoj, danas je boravio u Trondhajmu gde se sreo i sa našim studentima. - Ono što je na mene ostavilo najveći utisak jeste da su mi rekli da hoće da se vrate u svoju zemlju… »
A ti bi sine odmah na lidersko mesto! Ostaviću broj pa se javi kad završiš! Predsednik srećan što naši studenti žele da se…
Kurir 29.11.2022
TRONDHAJM - Uvek radostan i ponosan kada se sretnem sa našim ljudima u belom svetu. Hvala vam za pamet, posvećenost i talenat, hvala vam što na najbolji način predstavljate Srbiju! Nadam se da ćete se brzo vratiti u svoju zemlju, kako biste preneli i… »
Naši studenti u Norveškoj planiraju da se vrate, to pre nije bio slučaj: Vučić nakon susreta sa njima
Telegraf 29.11.2022
Kako je primetio, pre sedam ili osam godina to nije bio slučaj, već je kada je odlazio u slične posete, od naših ljudi uglavnom mogao da čuje – možda se, jednom, vratimo…. Predsednik Aleksandar Vučić izrazio je danas posebno zadovoljstvo, nakon posete… »
Vučić u Norveškoj napravio svoju prvu bateriju: Da mi je neko rekao…
N1 Info 29.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Trondhajmu u Norveškoj sa srpskim studentima sa Univerziteta nauke i tehnologije i poručio da će nam u narednom periodu trebati stručnjaci za obnovljive izvore energije. Pohvalio se na Instagramu takođe da… »
Vučić u Trondhejmu obišao Univerzitet, razgovarao sa srpskim studentima
RTS 29.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru dvodnevne radne posete Norveškoj, doputovao je u Trondhejm, gde je obišao Norveški univerzitet nauke i tehnologije. Trondhejm je značajan unirverzitetski i naučni centar. Vučić je obišao Institut SINTEF… »
"Da mi je neko rekao da ću da napravim i bateriju, ne bih verovao": Vučić sa srpskim studentima u Trondhajmu
Telegraf 29.11.2022
Vučić je razgovarao sa petoro studenata iz Srbije koji studiraju OIE, IT... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Trondhajmu sa srpskim studentima Norveškog univerziteta nauke i tehnologije (NTNU) i poručio da će nam u narednom periodu u… »
Predsednik stigao u Trondhajm: Obilazi čuveni univerzitetski grad, slede poseta katedrali i ručak sa gradonačelnicom
Kurir 29.11.2022
BEOGRAD/TRENDHAJM - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja prvu zvaničnu posetu Norveškoj u svojstvu šefa države. Drugog dana posete doputovao je u Trondhajm, čuveni univerzitetski grad gde će prvo obići Norveški univerzitet nauke i tehnologije… »
Vučić danas obilazi Trondhajm - naučni centar gde boravi 40.000 studenata
Telegraf 29.11.2022
Planiran je i susret sa gradonačelnicom Trondhajma Ritom Otervik i obilazak katedrale Nidaros. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra dvodnevnu radnu posetu Norveškoj i obići grad Trondhajm, koji je značajan univerzitetski i naučni centar. U… »
Vučić sutra nastavlja posetu Norveškoj, obilazi Trondhajm
Blic 28.11.2022
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastaviće sutra dvodnevnu radnu posetu Norveškoj i obići grad Trondhajm, koji je značajan unirverzitetski i naučni centar. U Trondhajmu će prvo obići Norveški univerzitet nauke i tehnologije (NTNU), gde će se sresti sa… »
Vesti dana »

Protest u Kragujevcu povodom deset meseci od tragedije u Novom Sadu
RTK pre 29 minutajoš 44 povezane

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 6 satijoš 35 povezanih

LIVESTREAM Pešić govori posle pobede nad Češkom, pratite sa nama konferenciju selektora
Nova pre 14 minutajoš 26 povezanih

Fico najavio da će se tokom ove nedelje sastati sa Sijem, Putinom i Zelenskim
Euronews pre 2 satajoš 57 povezanih

"Pumpaj" odzvanja na Evrobasketu: Navijači iz Rige šalju podršku protestima u Srbiji (VIDEO)
N1 Info pre 34 minutajoš 117 povezanih