Повезане вести

Вучић: Морамо да идемо у корак са светом

Вучић: Морамо да идемо у корак са светом

Политика 29.11.2022
Само у електромрежу треба да уложимо око 10 милијарди.- Курти може да иде у Брисел, кад год хоће и како год хоће, то је његова воља. Председник Србије Александар Вучић који се налази у дводневној званичној посети Норвешкој… »
Вучић са српским студентима у Трондхајму

Вучић са српским студентима у Трондхајму

Политика 29.11.2022
ТРОНДХАЈМ - Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Трондхајму са српским студентима Норвешког универзитета науке и технологије (НТНУ) и поручио да ће нам у наредном периоду у Србији бити потребни стручњаци за… »
Председник: Додатни развој пријатељства и поверења Србије и Норвешке

Председник: Додатни развој пријатељства и поверења Србије и Норвешке

РТВ 29.11.2022
ОСЛО - Сви разговори у Норвешкој, посебно са краљем Харалдом В и престолонаследником Хоконом, те премијером Јунасом Гаром Стереом, донели су додатни развој и пријатељства, али и поверења између две земље, поручио је данас… »
Да ми је неко рекао да ћу за живота успети да направим и батерију! Председник у Норвешкој: Поносан што сам научио нешто ново…

Да ми је неко рекао да ћу за живота успети да направим и батерију! Председник у Норвешкој: Поносан што сам научио нешто ново…

Курир 29.11.2022
ТРОНДХАЈМ - Да ми је неко рекао да ћу за живота успети да направим и батерију, не бих му веровао. Поносан што сам видео и научио нешто ново, поручио је председник Србије Александар Вучић из Трондхајма, другог дана званичне посете… »
Вучић направио батерију и открио још један свој таленат: Да ми је неко рекао да ћу за живота успети…

Вучић направио батерију и открио још један свој таленат: Да ми је неко рекао да ћу за живота успети…

Нова 29.11.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се данас са српским студентима у Норвешкој и том приликом направио батерију. Вучић се састао са српским студентима у Норвешкој и поручио да ће нам у наредном периоду бити потребни… »
Вучић у Трондхејму: Студенти планирају да се врате у Србију, на развоју енергетике радићемо са најбољима

Вучић у Трондхејму: Студенти планирају да се врате у Србију, на развоју енергетике радићемо са најбољима

РТС 29.11.2022
Председник Александар Вучић је у оквиру дводневне посете Норвешкој обишао универзитетски и научни центар у Трондхејму, где се састао са српским студентима. Задовољан је што је од њих чуо да планирају да се врате у Србију што… »
Вучић о спору са регистарским таблицама поручио Куртију: Срећан пут у Брисел му желим

Вучић о спору са регистарским таблицама поручио Куртију: Срећан пут у Брисел му желим

Еуроневс 29.11.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је по питању статуса Косова и Метохије, и за њега то питање завршено, и то – у складу са Повељом Уједињених нација и Резолуцијом СБ УН 1244. Коментаришући изјаву Аљбина… »
Директно укључење председника из трондхајма: Срео сам се с нашим студетима, а ово је на мене оставило највећи утисак! (фото)…

Директно укључење председника из трондхајма: Срео сам се с нашим студетима, а ово је на мене оставило највећи утисак! (фото)…

Курир 29.11.2022
ТРОНДХАЈМ - Председник Србије Александар Вучић који борави у званичној посети Норвешкој, данас је боравио у Трондхајму где се срео и са нашим студентима. - Оно што је на мене оставило највећи утисак јесте да су ми рекли да хоће… »
А ти би сине одмах на лидерско место! Оставићу број па се јави кад завршиш! Председник срећан што наши студенти желе да се…

А ти би сине одмах на лидерско место! Оставићу број па се јави кад завршиш! Председник срећан што наши студенти желе да се…

Курир 29.11.2022
ТРОНДХАЈМ - Увек радостан и поносан када се сретнем са нашим људима у белом свету. Хвала вам за памет, посвећеност и таленат, хвала вам што на најбољи начин представљате Србију! Надам се да ћете се брзо вратити у своју земљу… »
Наши студенти у Норвешкој планирају да се врате, то пре није био случај: Вучић након сусрета са њима

Наши студенти у Норвешкој планирају да се врате, то пре није био случај: Вучић након сусрета са њима

Телеграф 29.11.2022
Како је приметио, пре седам или осам година то није био случај, већ је када је одлазио у сличне посете, од наших људи углавном могао да чује – можда се, једном, вратимо…. Председник Александар Вучић изразио је данас посебно… »
Вучић у Норвешкој направио своју прву батерију: Да ми је неко рекао…

Вучић у Норвешкој направио своју прву батерију: Да ми је неко рекао…

Н1 Инфо 29.11.2022
Председник Србије Александар Вучић састао се у Трондхајму у Норвешкој са српским студентима са Универзитета науке и технологије и поручио да ће нам у наредном периоду требати стручњаци за обновљиве изворе енергије. Похвалио се… »
Вучић у Трондхејму обишао Универзитет, разговарао са српским студентима

Вучић у Трондхејму обишао Универзитет, разговарао са српским студентима

РТС 29.11.2022
Председник Србије Александар Вучић, у оквиру дводневне радне посете Норвешкој, допутовао је у Трондхејм, где је обишао Норвешки универзитет науке и технологије. Трондхејм је значајан унирверзитетски и научни центар. Вучић је… »
"Да ми је неко рекао да ћу да направим и батерију, не бих веровао": Вучић са српским студентима у Трондхајму

"Да ми је неко рекао да ћу да направим и батерију, не бих веровао": Вучић са српским студентима у Трондхајму

Телеграф 29.11.2022
Вучић је разговарао са петоро студената из Србије који студирају ОИЕ, ИТ... Председник Србије Александар Вучић састао се данас у Трондхајму са српским студентима Норвешког универзитета науке и технологије (НТНУ) и поручио да ће… »
Председник стигао у Трондхајм: Обилази чувени универзитетски град, следе посета катедрали и ручак са градоначелницом

Председник стигао у Трондхајм: Обилази чувени универзитетски град, следе посета катедрали и ручак са градоначелницом

Курир 29.11.2022
БЕОГРАД/ТРЕНДХАЈМ - Председник Србије Александар Вучић наставља прву званичну посету Норвешкој у својству шефа државе. Другог дана посете допутовао је у Трондхајм, чувени универзитетски град где ће прво обићи Норвешки… »
Вучић данас обилази Трондхајм - научни центар где борави 40.000 студената

Вучић данас обилази Трондхајм - научни центар где борави 40.000 студената

Телеграф 29.11.2022
Планиран је и сусрет са градоначелницом Трондхајма Ритом Отервик и обилазак катедрале Нидарос. Председник Србије Александар Вучић наставиће сутра дводневну радну посету Норвешкој и обићи град Трондхајм, који је значајан… »
Вучић сутра наставља посету Норвешкој, обилази Трондхајм

Вучић сутра наставља посету Норвешкој, обилази Трондхајм

Блиц 28.11.2022
Председник Србије Александар Вучић наставиће сутра дводневну радну посету Норвешкој и обићи град Трондхајм, који је значајан унирверзитетски и научни центар. У Трондхајму ће прво обићи Норвешки универзитет науке и технологије… »

Вести дана »